- 05.12.2022
- 5.0 Reitingas
- 926 Peržiūrų
- Aptarti
Kai norite pyragų, bet neturite laiko užsiimti tešla - bulvių plokštainį pasigaminu per "kelias minutes". Jis gaminamas be orkaitės ir be mielių. Paprastas, visiems prieinamas receptas!
Paruošimo būdas:
Į dubenį su miltais suberkite druską, pieną, ištirpintą sviestą, išmaišykite šaukštu ir suformuokite tešlą. Uždenkite maistine plėvele ir palikite 30 minučių.
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje ir suminkykite grūstuvu. Įpilkite majonezo ir išmaišykite.
Iškočiokite tešlą ir paskleiskite pusę tarkuoto sūrio.
Ant viršaus sudėkite bulves ir pabarstykite likusiu sūriu.
Suvyniokite į maišelį ir užklijuokite.
Apverskite ir šiek tiek iškočiokite.
Kepkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Apšlakstykite ištirpintu sviestu ir patiekite!
Gero apetito!
Receptas:
- Miltai - 90 gramų
- Druska - žiupsnelis
- Pienas (kambario temperatūros) - 50 gramų
- Ištirpintas sviestas - 10 gramų
- Bulvės - 150 gramų
- Majonezas - 1 valgomasis šaukštas
- Sūris (turiu mocarelos) - 200 gramų.
Ar norėtumėte pasigaminti tokią bandelę? Pasidalykite komentaruose. Duokite jam nykščius aukštyn ir užsiprenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau