- 17.12.2022
- 0.0 Reitingas
- 1149 Peržiūrų
- Aptarti
Gaminu skanų ir neįprastą patiekalą iš vištienos krūtinėlės, o ne įprastų kotletų! Jį labai lengva pagaminti, greitai, iš įprastų ingredientų, kurių visada rasite namuose.
Tiesiog skanu!
Paruošimas:
Dubenyje įmuškite kiaušinius, pabarstykite druska, supilkite jogurtą ir išmaišykite plaktuvu, tuo pat metu supilkite miltus.
Supjaustykite batoną riekelėmis.
Vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į dubenį.
Svogūną sutarkuokite stambia tarka ir pridėkite prie mėsos. Pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite.
Paruoštą mėsą tepkite ant duonos riekelių ir merkite į paruoštą tešlą.
Dėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi. Apkepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.
Smagaus maisto gaminimo ir puikios nuotaikos!
Receptas:
- Kiaušiniai - 3 vienetai
- Žiupsnelis druskos
- Jogurtas - 150 gr
- Miltai - 4-5 šaukštai
- Prancūziškas batonas (Baguette) arba batonas - 1 vnt.
- Vištienos krūtinėlė - 300 g
- Svogūnai - 1 vnt.
- Druskos ir maltų juodųjų pipirų - pagal skonį
- Aliejus - kepimui.
Ar norėtumėte pasigaminti šį patiekalą? Rašykite komentarus. Spauskite nykščius aukštyn ir užsiprenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau