Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2021 » Balandžio » 17
Sviestiniai varškiniai sausainiai su uogienės pertepimu be kiaušinių
17.04.2021, 17:54
Sviestiniai varškiniai sausainiai su uogienės pertepimu be kiaušinių
Tokie sausainiai yra tikras gėris ir didelis skanumas. Neįmanoma valgant susilaikyti, vis nevalingai norisi paimti dar vieną ir dar vieną. Ir šitaip, kol baigiasi visi sausainiai. Beje, šie sausainiai tikrai paprastai pagaminami. Išmokinau net savo vaikus juos pagaminti ir jiems puikiai pavyksta.
Skaityk toliau
Kiaušinių Kotletai Su Grietine
17.04.2021, 17:31
Kiaušinių kotletai su grietine
Kartais mūsų šeimoje nutinka taip, kad išsiverdame per daug kiaušinių. O po to nebežinau ką su jais daryti. Tada atradau tokius "kotletus". Ir mums jie labai pradėjo. Galima patiekti skaniems pietums.
Skaityk toliau
Lengvas Ir Pigus Šokoladinis Burokėlių Pyragas Su Riešutais Pagal Oliv
17.04.2021, 14:55
Lengvas ir pigus šokoladinis burokėlių pyragas su riešutais pagal Oliverį

Tokį šokoladinį burokėlių pyragą kepu jau kokius du metus. Pamenu kaip pamačiau jį vienoje Oliverio laidoje ir labai patiko. Net nežinau kodėl, bet niekada jo nenufotografuodavau, tikriausiai dėl to, kad visada būna ITIN greitai suvalgytas.

Skaityk toliau
Traškūs Keptuvėje Kepti Koldūnai Su Paukštienos Mėsa
17.04.2021, 07:03
Traškūs keptuvėje kepti koldūnai su paukštienos mėsa
Tiesą pasakius, dėl pavadinimo čia galima ir pasiginčyti, nes pagal aprašymą tarsi koldūnai, bet valgant atrodo, kad tarsi mini čeburekai. Bet esmė išlieka ta pati, skonis jų labai puikus ir visiems patinkantis.
Skaityk toliau
Covid-19 injections are spreading new “variants” of coronavirus
17.04.2021, 07:03
Covid-19 injections are spreading new “variants” of coronavirus
The illegitimate White House, in collusion with the mainstream media, is continuing to fearmonger with endless Wuhan coronavirus (Covid-19) propaganda, the latest narrative being that scary new “variants” of the alleged virus require more layers of masks and more vaccines. These so-called variants, however, are a direct product of Chinese Virus injections.
Skaityk toliau