Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai
Mėsos kukuliai, kukuliai, kukulių receptas, naminiai kukuliai
25.01.2023, 21:51
"Mėsos kukuliai yra vienintelis būdas juos gaminti": lengva ir skani vakarienė visai šeimai (dalinuosi šiuo receptu)
Kartą bandžiau mėsos kukulius kaip svečias ir dabar tai yra vienintelis būdas juos pagaminti! Labai skanus ir kvapnus! Jį pagaminti greitai ir lengvai, o mano šeimai jis kaskart labai patinka. Štai receptas.
Skaityk toliau
Subtilus kepinys (vyniotinis) be kiaušinių, miltų ir orkaitės per 10 m
25.01.2023, 21:31
"Dėl paskutinio šio kepinio gabalėlio ginčijamės prie stalo": subtilus kepinys be kiaušinių, miltų ir orkaitės
"Dėl paskutinio šio kepinio gabalėlio ginčijamės prie stalo": subtilus kepinys be kiaušinių, miltų ir orkaitės (tiesiogine to žodžio prasme jį pagaminu per 10 minučių).
Skaityk toliau
Neįprasti sumuštiniai su tunu iš paprastų produktų
24.01.2023, 20:57
"Gaminu visą savaitę ir noriu dar": neįprasti sumuštiniai su tunu iš paprastų produktų (lengva pagaminti, lengva prisiminti)
Šie sumuštiniai su tunu tokie skanūs, kad juos gaminu visą savaitę ir visai nenuobodžiauja! Tai greita, paprasta ir nesudėtinga. Juos tiekiu pusryčiams arba tiesiog užkandžiams. Dalijimasis šiuo receptu.
Skaityk toliau
Smėlio pyragėliai "kaip vaikystėje"
24.01.2023, 19:33
"Nežinojau, kad juos taip lengva pasigaminti": smėlio pyragėliai "kaip vaikystėje" (pirkdavau juos per kiekvieną pertrauką)
Kaip aš juos mėgau! Pirkdavau juos per kiekvieną pertrauką. Net neįsivaizdavau, kad juos taip lengva pagaminti! Tešlos pyragaičius dievina visi mano šeimos nariai ir prašo, kad gaminčiau juos dažniau. Dalinuosi šiuo receptu su jumis.
Skaityk toliau
Taip morkas gamina nedaug žmonių, ir veltui - labai skanu
23.01.2023, 17:53
«Taip morkas gamina nedaug žmonių, ir veltui - labai skanu»: neįprastas paprastų ingredientų derinys (dalijimasis receptu)
Šiandien noriu pasidalyti su jumis paprastu neįtikėtinai skanaus morkų patiekalo receptu! Neįprastas ingredientų derinys, o pagaminti labai paprasta. Mano šeima jį mėgsta, todėl gaminu dažnai!
Skaityk toliau
Desertas per 15 minučių iš kiaušinių, šokolado
23.01.2023, 17:26
«Neįtikėtinai skanus desertas per 15 minučių iš kiaušinių, šokolado»: greitai, lengvai ir nebrangiai (dalinuosi receptu)

Gaminu neįtikėtinai skanų desertą arbatai iš pačių prieinamiausių ir paprasčiausių ingredientų! Aš jį gaminu ta proga ir be jo - jis atrodo puikiai. Tai greita, paprasta ir nesudėtinga. Štai receptas.

Skaityk toliau
Moliūgų duona su medumi ir razinomis
23.01.2023, 16:06
Moliūgų duona su medumi ir razinomis
Kai tik ateina pats moliūgų sezonas, visiems labai rekomenduoju iškepti ryškiaspalvę moliūgų duoną. Saldesnę nei įprasta duona, su kvapiuoju moliūgu, razinomis ir natūraliu duonos raugu. Skaniems bei jaukiems pusryčiams, itin valgyti derančią su medumi, Nutella arba moliūgų, o gal slyvų džemu.
Skaityk toliau
Aromatinga vištienos krūtinėlė grietinėlės padaže
22.01.2023, 21:15
"Net nemaniau, kad mane gali nustebinti": aromatinga vištienos krūtinėlė grietinėlės padaže (nuo šiol visada gaminsiu taip)
Kokia sultinga ir aromatinga vištienos krūtinėlė grietinėlės padaže! Tai visai nesudėtinga ir greitai pagaminama, o skonis nuostabus. Vieną kartą pabandžiau, kai buvau svečiuose, o dabar gaminsiu nuolat.
Skaityk toliau
R. Tamašunienė apie idėją dėl pensinio amžiaus didinimo
22.01.2023, 12:32
R. Tamašunienė apie idėją dėl pensinio amžiaus didinimo: skamba kaip žmonių išnaudojimo iki mirties planas
Europos Komisijos (EK) rekomendaciją ilginti pensinį amžių iki 72 metų Seimo Lietuvos regionų frakcijos seniūnė Rita Tamašunienė  vadina „žmonių išnaudojimo iki mirties planu“.
Skaityk toliau
Skanus desertas prie arbatos iš paprastų ingredientų
22.01.2023, 09:06
"Neįmanoma atsispirti - valgome visą iš karto": skanus desertas prie arbatos iš paprastų ingredientų (dalinuosi šiuo receptu)

Šiandien dalinuosi paprastu labai skanaus deserto prie arbatos receptu. Gaminu jį iš paprastų produktų ir be jokių papildomų išlaidų. Jis skanus ir niekada ilgai neužsibūna - valgome jį iš karto.

Skaityk toliau
Gaminu skanius 5 minučių pusryčius (nebrangus receptas)
21.01.2023, 21:34
"Sena duona pas mane niekada neužsibūna": iš jos gaminu skanius 5 minučių pusryčius (nebrangus receptas)
Naudodamas duoną, kiaušinius ir sūrį, gaminu skanius pusryčius "5 minutės". Jį lengva pagaminti ir jokio triukšmo! Puikiai tinka pusryčiams ar tiesiog užkandžiams. Patinka ir suaugusiesiems, ir vaikams. Štai receptas.
Skaityk toliau
Skanus arbatinis vyniotinis iš įprastų ingredientų
21.01.2023, 21:13
"Net neįsivaizdavau, kad tai taip greitai ir lengvai pagaminama": skanus vyniotinis iš įprastų ingredientų (užtrunka apie 15 minučių)

Šis vyniotinis mane sužavėjo puikiu subtiliu skoniu ir paprastu paruošimu! Išleidžiu pagrindinius maisto ruošimo produktus ir tik 15 minučių. Dalinuosi šiuo receptu su jumis.

Skaityk toliau
Naminis desertas iš įprastų produktų (lengva ir paprasta)
20.01.2023, 21:09
"Nemaniau, kad bus taip skanu": naminis desertas iš įprastų produktų (lengva ir paprasta)
Šiandien iš paprastų produktų gaminu neįtikėtinai skanų desertą prie arbatos! Jis gaminamas nekepant ir yra labai paprastas. Jis tampa švelnus ir tarsi tirpsta burnoje! Jei dar neišbandėte, tikrai rekomenduoju.
Skaityk toliau
Subtilus tortas be kepimo (negalima sustoti ties vienu kąsniu)
20.01.2023, 20:18
"Vis dar priimu padėką už šį receptą": subtilus tortas be kepimo (negalima sustoti ties vienu kąsniu)
Kai turiu šiek tiek laisvo laiko - gaminu tokį tortą prie arbatos! Jis švelnus, malonaus citrusinių vaisių aromato. Visi, kurie jo paragauja, prašo recepto ir negali patikėti, kaip lengva jį pagaminti!
Skaityk toliau
Skanu ir užtrunka 10 minučių: lengva kopūstų vakarienė visai šeimai
19.01.2023, 20:16
"Daugelis žmonių taip nebegamina, o turėtų - tai skanu ir užtrunka 10 minučių": lengva kopūstų vakarienė visai šeimai
Šiandien vakarienei gaminu lengvą ir labai skanų kopūstų patiekalą! Jį lengva ir greita pagaminti (tiesiog 10 minučių darbo). Neįtikėtinas skonis ir aromatas, dėl kurio norisi gaminti dar ir dar kartą. Dalinuosi šiuo receptu su jumis.
Skaityk toliau
Paprastų produktų tortas: greitas, paprastas ir skanus
19.01.2023, 19:52
"Net neįsivaizdavau, kad iš tokių paprastų produktų galima pagaminti nuostabų tortą": greitas, paprastas ir skanus (dalinuosi šiuo receptu)
Iš paprasčiausių produktų pagaminkite nuostabų tortą prie arbatos! Puikus ingredientų derinys. Greitai, lengvai pagaminamas ir nesudėtingas. Dalinuosi šiuo receptu su jumis.
Skaityk toliau
Skaitmeninė diktatūra: kova su grynaisiais pinigais vyksta jau daugelį
19.01.2023, 09:54
Skaitmeninė diktatūra: kova su grynaisiais pinigais vyksta jau daugelį metų
Kova su grynaisiais pinigais vyksta jau daugelį metų. Žinoma, kartu teigiama, kad ji naudojama siekiant aukštesnių ir kilnesnių tikslų, pavyzdžiui, pinigų plovimo užkardymo, nusikaltimų ir mokesčių vengimo. Iš tikrųjų mums gresia orveliškas sekimas.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 277 278 »