Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai
Floridos gubernatorius DeSantis trukdo
02.03.2023, 08:53
Floridos gubernatorius DeSantis trukdo "Disney World" mikimauzams tvirkinti vaikus

Floridos gubernatorius DeSantis (žiūr.nuotrauką), jau kurį laiką reiškė nepasitenkinimą “"Walt Disney World" korporacija, kuri atvirai vykdo agresyvią LGBT propagandą ir tai kėlė rinkėjų protestus.

Skaityk toliau
Meškinio česnako nauda žmogaus organizmui
01.03.2023, 22:36
Meškinio česnako nauda žmogaus organizmui
Kai tik meškinis česnakas pradės žaliuoti, bus atėjęs pats metas išmesti pageltusius arba parudusius česnakus ir visas importuotas žoles. Kam gi savo virtuvėje laikyti apvytusį baziliką, kai galima pasigaminti dievišką meškinio česnako pesto iš paties prisirinktų šviežiai nuskintų meškinio česnako lapų?
Skaityk toliau
Cepelinai su varške ir mėta (receptas)
27.02.2023, 15:42
Cepelinai su varške ir mėta (receptas)
Jeigu jau užsukote į šį receptą, tikriausiai Jūs kaip ir aš, esate didžiuliai cepelinų mėgėjai. Tikriausiai galėčiau juos virti kiekvieną savaitgalį ir skanauti. Nors taip ir nedarau, tačiau kiekvieną kartą virdama stengiuosi pasirinkti kokį nors kitokį įdarą, kad taip greitai nenusibostų.
Skaityk toliau
Minkšti sausainiai iš paprastų ingredientų (ne receptas, o atradimas)
25.02.2023, 22:07
«Per akimirką dingo nuo stalo - labai jau skanūs»: minkšti sausainiai iš paprastų ingredientų (ne receptas, o atradimas)

Paėmiau paprasčiausius produktus ir tiesiog "per 10 minučių" pagaminau gardžių sausainių arbatai! Jie minkšti, kvapnūs ir tirpsta burnoje. Tai tikra dieviška dovana, o ne šiaip receptas. Dalinuosi jais su jumis.

Skaityk toliau
Aromatingas obuolių pyragas (lengvai pagaminamas ir labai skanus)
23.02.2023, 22:07
«Tik keturi ingredientai, jokių miltų, jokio cukraus»: aromatingas obuolių pyragas (lengvai pagaminamas ir labai skanus)
Šiandien siūlau jums gardų kepinio receptą be miltų, cukraus ir tik iš keturių ingredientų. Obuolių pyragas yra minkštas, kvapnus ir labai skanus, be to, jį lengva pagaminti.
Skaityk toliau
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su malta mėsa (video)
23.02.2023, 08:33
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su malta mėsa (video)
Suktinuką supjaustykite nedideliais griežinėliais, aptepkite kiaušinio plakiniu, pabarstykite sezamo sėklomis ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Skaityk toliau
Sultingi kefyro beliašai be mielių (geriausias mano receptas)
18.02.2023, 22:33
"Šį kartą gavosi ypač puri ir skani": sultingi kefyro beliašai be mielių (geriausias mano receptas)

Minkšti, purūs, gardūs beliašai su sultingu įdaru! Universali kefyro tešla be mielių, iš kurios galima gaminti bet kokio įdaro beliašus. Pateikiu jums šį receptą.

Skaityk toliau
Nustebsite iš ko paruoštas šis paštetas. Šitaip dar tikrai negaminote!
16.02.2023, 17:21
Plaučių paštetas (receptas)
Šis plaučių paštetas gaunasi itin lengvas, šilkinis, ištirpstantis burnoje, neturi tos šiek tiek veilokinės struktūros kaip kepenėlės. Jeigu duotumėte paragauti nežinančiam žmogui tikrai neatskirs iš ko jis pagamintas, nes skonis itin primena švelnias kepenėles. Tad labai rekomenduoju pasigaminti, jeigu ieškote ką būtų galima paruošti iš subproduktų.
Skaityk toliau
Skanus desertas iš įprastų ingredientų (greitai, lengvai ir nebrangiai
13.02.2023, 22:33
"Visi vis dar dėkoja už šį receptą": skanus desertas iš įprastų ingredientų (greitai, lengvai ir nebrangiai)
Aš tiesiog įsimylėjau šį desertą nuo pirmo kąsnio! Neįprastas ir labai skanus, tačiau visai nesudėtingas, greitas ir pagamintas iš paprastų, nebrangių ingredientų. Dalinuosi šiuo receptu su jumis.
Skaityk toliau
Minkštos ir purios įdarytos bandelės (biudžeto receptas)
12.02.2023, 22:12
Nei kiaušinių, nei pieno: minkštos ir purios įdarytos bandelės (biudžeto receptas)
Šios bandelės tapo mano mėgstamiausiomis! Jie būna švelnūs, minkšti, purūs ir lengvai pagaminami, be pieno ar kiaušinių. Tešla gaminama su vandeniu, o rezultatas - nuostabus! Išbandykite šį biudžetinį receptą.
Skaityk toliau
Subtilus varškės pyragas iš paprastų ingredientų (biudžeto receptas)
11.02.2023, 18:59
"Gaminu jau trečią dieną, bet to neužtenka": subtilus varškės pyragas iš paprastų ingredientų (biudžeto receptas)

Šiandien noriu pasidalyti nuostabiu varškės pyrago receptu! Kepu jį jau trečią dieną - jis švelnus, šiek tiek drėgnos tekstūros, primenantis keksą. Jis pagamintas iš paprasčiausių ir pigiausių produktų.

Skaityk toliau
Šokoladinis pyragas iš paprastų ingredientų (dalinuosi šiuo receptu)
09.02.2023, 21:41
"Tai drėgniausias ir gardžiausias pyragas, kokį esu ragavęs": šokoladinis pyragas iš paprastų ingredientų (dalinuosi šiuo receptu)

Šiandien rekomenduoju pasigaminti švelnų, drėgną šokolado skonio pyragą. Kvapnus, skanus ir lengvai pagaminamas iš paprastų produktų.

Skaityk toliau
Pyragėliai iš bulvių tešlos (net orkaitės nereikia)
07.02.2023, 21:35
"Įdarą keičiu ir kepu kasdien - greitai ir labai, labai skanu": pyragėliai iš bulvių tešlos (net orkaitės nereikia)
Daugelis žmonių nevalgo tokios tešlos, ir veltui! Beveik kasdien gaminu skanius ir greitus pyragus iš bulvių tešlos, keisdama įdarą. Jokios orkaitės ir jokio papildomo rūpesčio.
Skaityk toliau
Erdvūs varškės batonėliai (15 minučių ir pusryčiai paruošti)
07.02.2023, 20:59
"Traškūs išorėje ir švelnūs viduje - gaminame juos vietoj varškėčių: erdvūs varškės batonėliai (15 minučių ir pusryčiai paruošti)
Ar jums patiko šis receptas? Rašykite komentarus. Spauskite patinka ir užsiprenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Skaityk toliau
"Medutis" pyragas (metų metais patikrintas receptas)
06.02.2023, 21:00
"Neįprastas būdas, kaip tai padaryti neiškočiojant plutos ir per 25 minutes": "Medutis" pyragas (metų metais patikrintas receptas)
Šis medaus pyrago receptas visada duoda puikių rezultatų! Nereikia iškočioti plutos, o darbas trunka vos 25 minutes. Metų metais išbandytas receptas iš paprastų ingredientų. Dalinuosi juo su jumis.
Skaityk toliau
Bažnyčių sudeginimas
05.02.2023, 22:48
Bažnyčių sudeginimas

Kai sudega bažnyčia ar biblioteka, gaisras nevadinamas dideliu, nors visa civilizacija liepsnoja palyginti ilgą laiką. Kaip knygų žudynių Aleksandrijoje ar Paryžiaus Notre Dame katedros atveju. Notre Dame tapo garsiausia krikščionių šventove, kurią sudegino. Iki Notre Dame bažnyčios Prancūzijoje degė reguliariai jau kelis dešimtmečius, ir ne tik masinių susirinkimų per šventes metu.

Skaityk toliau
Švelnūs bulvių riestainiai (juos dažnai gamindavo mano mama)
05.02.2023, 21:48
"Daugelio pamirštas receptas, ir ne veltui - labai skanus": švelnūs bulvių riestainiai (juos dažnai gamindavo mano mama)
Minkšti, švelnūs ir labai, labai skanūs bulvių riestainiai! Mano mama dažnai juos gamindavo, o dabar ir aš juos gaminu. Lengva, greita ir ekonomiška! Dalinuosi šiuo receptu su jumis.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 277 278 »