2019-06-06, 12:52
Skanių varškės spurgų receptas
Gaminame. Varškės spurgos
Į dubenį dedame varškę, pertriname šakute, mušame kiaušinius, beriame druską, cukrų, vanilinį cukrų. Sodą nugesiname šlakeliu acto ir taip pat pilame į dubenį. Visus ingredientus gerai išmaišome, dalimis dedame miltus ir užmaišome spurgų tešlą. Tešla turi gautis gana minkšta.
Skaityk toliau
2019-06-06, 12:48
Kaip pasigaminti varškės blynus
Gaminame. Varškės blynai Į dubenį dedame varškę, mušame kiaušinius, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir išmaišome. Pilame kefyrą, beriame nubrauktą šaukštelį sodos, dalimis dedame miltus ir užmaišome blynų tešlą.
Skaityk toliau
2019-06-05, 19:50
Putlūs, sultingi beliašai su mėsa, o tešla kefyro!
Prisipažinkite, kad bent kartą gatvėje užuodę karštų pyragaičių kvapą su mėsa iš karto užsinorėjote jų paragauti. Bet kam juo pirkti kažkur gatvėje, jei galima pasigaminti namuose, namuose skanesni. Radau nuostabų vaizdo receptą, kuris papasakojo, kaip pasigaminti beliašus iš kefyro.
Skaityk toliau
2019-06-04, 21:34
Varškės pyragaičiai «Varškėčiai»
Manau, kad kiekviena mama savo vaikui gamina varškėčius, bet jie ne visada būna purūs ir minkšti. Aš jums pasakysiu, kaip greitai ir labai skaniai pasigaminti varškėčius. Labai svarbu, įtikti savo vaikams skaniais patiekalais.
Skaityk toliau
2019-06-02, 21:59
Šiuo receptu gaminu tik puodais – labai skanūs blynai!
Jie labai švelnūs ir išsipūtę – tirpsta burnoje! Suplakame raugintą pieno produktą su kiaušiniais, druska, cukrumi.
Įpilkite miltų su soda ir gerai sumaišykite. Išeis tiršta tešla, kuri lėtai slysta iš šaukšto. Dedame dubenėlį su tešla į puodą su karštu vandeniu 20 minučių. Tešla daugiau nebemaišome.
Kepame blynus įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, ant vidutinės ugnies.
Skaityk toliau
2019-05-20, 14:31
Liaudiški patarimai kaip gydytis lauro lapais
Gerklės vėžio gydymas lauro lapais - vieną stiklinę gerai susmulkintų lauro lapų užpilama puse litro degtinės. Laikoma 14 dienų šiltoje ir tamsioje vietoje, pastoviai sukratant. Nukošti. Šią tinktūrą patariama gerti po 1 valgomąjį šaukštą tris kartus per dieną likus 30 min iki valgio.
Skaityk toliau
|