28.07.2022, 21:33
Kas yra juodieji ryžiai ir kaip juos valgyti?
Juodieji ryžiai pasižymi egzotiška išvaizda ir nepaprastu, šviežiai keptos duonos aromatu. Tai ypatinga ryžių veilė, gimusi Italijoje, Vercelli 1997m., kryžminant tipines Po slėnio ryžių rūšis su Azijos kilmės juodaisiais ryžiais.
Skaityk toliau
26.07.2022, 16:44
Šaltuoju būdu rauginti agurkai
"Tinginių receptas" - šitaip aš vadinu tokius, šaltuoju būdu raugintus agurkus. Arba dar kartą apie juos pasakyti "pagaminau ir pamiršau". Ir išties, nekaitinant, neverdant marinato, nesterilizuojant išgauti gerą rezultatą yra nuostabu, sutaupyta kiekviena minutė vasaros sezonu - man tikra prabanga.
Skaityk toliau
24.07.2022, 07:36
Tikri čeburekai su mėsa
Darbelio būtina tikrai užtektinai, bekepant tikrus čeburekus, bet užtat skonis atperka viską. Paprastai gaminant čeburekus yra naudojamas avienos faršas. Tačiau aš labiau mėgstu gaminti su kiaulienos arba kalakutienos faršu.
Skaityk toliau
23.07.2022, 14:42
Rauginti žali pomidorai žiemai
Visi mes turime bent ar kelis ryškius prisiminimus iš savo penktų ar šeštų gyvenimo metų ir manasis yra susijęs su maistu. Jei pietums buvo patiekiamas maltinis arba žuvis baltam padaže, į kiekvieną lėkštę virėjos dar įdėdavo ir po ketvirtį marinuoto ar rauginto žalio pomidoro.
Skaityk toliau
20.07.2022, 18:03
Itališkos salotos su tunu ir ryžiais
Noriu su Jumis pasidalinti salotų su tunu ir ryžiais receptų, kurių pirmą kartą paragavau savo kelionės Italijoje metu. Man jos taip patiko, kad iškart pasakiau, kad grįžusi namo, gaminsiu jas ir savo virtuvėje. Tad kaip tariau, taip ir padariau. Gavosi labai nuostabiai, tad nusprendžiau pasidalinti receptu ir su Jumis. Būtinai pamėginkite ir pasilepinkite šiuo skaniu patiekalu!
Skaityk toliau
19.07.2022, 18:08
Ryžiai su morkomis ir razinomis
Ryžių derinys su morkomis, razinomis ir... česnaku iš pirmo žvilgsnio gali skambėti ne itin patraukliai, bet patikėkite manimi - išmėginti tikrai verta. Razinų saldumas idealiai dera su česnakiniu pikantiškumu bei įsilieja į bendrą patiekalo skonį.
Skaityk toliau
17.07.2022, 22:24
Obuolių ir morkų salotos su majonezu
Šviežios ir labai traškios morkos, taip pat tvirti saldžiarūgščiai obuoliai, daugybe smulkiai sukapotų česnakų ir nuostabaus skonio pikantiškas majonezo padažas, - jeigu neatsinešėte šio skonio iš vaikystės, turite išmėginti jau šiandien!
Skaityk toliau
17.07.2022, 21:46
Morkų salotos su saulėgrąžomis ir razinomis
Šiandien noriu parodyti kaip aš gaminu labai skanias morkų salotas, iš vos 5 ingredientų, su saulėgrąžomis ir razinomis. Pagaminimas itin paprastas, užtruksite visai neilgai ir turėsite labai skanų garnyrą, prie mėsos ar žuvies patiekalų.
Skaityk toliau
17.07.2022, 21:29
Nevirta spanguolių uogienė
Gaminu šia uogienę bene kiekvienais metais. Jei nerandu nusipirkti spanguolių, perku šaldytų bruknių. O išvis skaniausia sumaišyti spanguoles su bruknėmis.
Skaityk toliau
17.07.2022, 21:23
Trinta braškių uogienė
Toks uogienės receptas - tai mano greitasis būdas išgelbėti pernokusioms braškėms, o kartu pusryčių metu pamaloninti tiek mažus, tiek didelius pilvus.
Skaityk toliau
13.07.2022, 15:24
Kiaulienos kepsnys su garstyčiomis ir medumi
Tokie kiaulienos kepsniai su garstyčiomis ir medumi, iškepti keptuvėje, gaunasi fantastiškai skanūs ir patinkantys bene visiems, kurie mėgsta mėsos patiekalus. Kai tik užsinoriu mėsiškų patiekalų, aš visada prisimenu šį receptą, nes man šis patiekalas labai patinka.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 24 25 26 27 28 ... 139 140 » |