Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Lapkričio » 5

Eklerai Su Avietėmis

Eklerai Su Avietėmis Paranormal.lt

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems skoniams ir nuodėmingai smaližiauti!

100 g 326 kcal; Ruošti 1,5 val.; 8 porcijos

Tešlai:

  • 60 g sviesto
  • 160 ml vandens
  • 70 g miltų
  • 4 kiaušiniai

Įdarui:

  • 300 ml grietinėlės
  • Šaukštelis vanilės ekstrakto
  • Šaukštelis cukraus
  • 80 g aviečių
  • 180 g baltojo šokolado
  • Aviečių papuošti

Gaminimas

Sviestą ir vandenį pakaitinti. Sumažinti ugnį ir suberti miltus. Maišyti, kol susiformuos tešla. Atvėsinti ir nuolat maišant po vieną įmušti 3 kiaušinius. Konditeriniu švirkštu formuoti eklerus ir ištepti likusio kiaušinio plakiniu. Kepti apie 5 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C temperatūros. Sumažinti kaitrą iki 180 °C ir kepti 7–8 minutes. Eklerus įpjauti per vidurį ir kepti dar 4–5 minutes. Išplakti grietinėlę su vanile ir cukrumi. Supilti trintas avietes ir išmaišyti. Įdaryti eklerus ir panardinti į ištirpintą šokoladą. Papuošti avietėmis.

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar