- 27.05.2020
- 0.0 Reitingas
- 1870 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
Kepsneliams:
280 g. konservuoto tuno;
175 g. bolivinės balandos;
480 ml. vandens;
3 kiaušiniai;
1 svogūnas;
2 česnako skiltelės;
sauja šviežių petražolių;
druska, pipirai;
1/2 a.š. malto kumino;
1 a.š. maltos paprikos;
aliejaus kepimui.
Padažui:
125 g. natūralaus jogurto;
1-2 a.š. tahini pastos;
1 v.š. citrinų sulčių.
Recepto paruošimas:
1. Kruopas nuplaukite, užpilkite reikiamu kiekiu vandens, pagardinkite druska ir virkite ant vidutinės ugnies, kol kruopos išvirs.
2. Į išvirusias kruopas sudėkite nusausintą tuną, smulkiai pjaustytą svogūną, česnakus, petražoles, pagardinkite prieskoniais, supilkite išplaktus kiaušinius ir viską gerai išmaišykite.
3. Iš paruoštos masės formuokite norimo dydžio kepsnelius ir kepkite ant aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
4. Padažui sumaišykite visus ingredientus ir patiekite su kepsneliais.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau