- 23.11.2020
- 0.0 Reitingas
- 884 Peržiūros
- Aptarti
Tai labai greitai pagaminamas ir labai skanus kondensuoto pieno keksas. Patiko ir man, ir užsukusiems svečiams.
Ingredientai
- kambario temperatūros sviestas: ~225 gramų
- miltai: 200 gramų
- kepimo milteliai: trijų ketvirtadalių arbatinio šaukštelio
- cukraus pudra: 100 gramų
- vanilės esencija: 1 arbatinio šaukštelio
- druska: 1 arbatinio šaukštelio
- saldintas kondensuotas pienas: 240 gramų
- kiaušiniai: 3.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia įkaitiname orkaitę iki 170 laipsnių temperatūros.
2. Ištepame sviestu arba ištiesiame kepimo popieriumi 26x12 centimetrų dydžio kepimo indą.
3. Tuomet cukraus pudrą, sviestą ir druską išplakame, kol masė pataps puri, maždaug dvi minutes.
4. Tada supilame kondensuotą pieną ir išmaišome iki lygios masės.
5. Kitame dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius, ir įmaišome juos į plakinį. Įmušame kiaušinius, supilame vanilės esenciją ir dar kartą išmaišome iki vientisos masės.
6. Gautą tešlą sukrečiame į pasiruoštą kepimo indą ir kepame, kol gražiai parus, maždaug 60 minučių.
7. Pilnai atvėsiname ir lepinamės!
Daugiau keksų receptų rasite: Keksai.
Receptu pasidalino San-Zar virtuviniai eksperimentai
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau