- 08.03.2021
- 0.0 Reitingas
- 1131 Peržiūr
- Aptarti
Gaunasi nuostabiai purus, vos keletas paprastų, virtuvėje randamų ingredientų ir ant stalo puikuojasi fantastiškas pyragas.
Šio biskvitinio pyrago receptą aš sužinojau iš savo draugės ir ji įprastai jį gamina su obuoliais. Tačiau aš šį kartą pagaminau su slyvomis. Mano manymu, čia tinka visi norimi vaisiai ir tik reikia nebijoti eksperimentuoti.
Ingredientai
- kiaušiniai: 4
- cukrus: 1 stiklinės
- miltai: 1 kupinos stiklinės
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- šviežios slyvos: ~8 (arba keletas obuolių)
- sviestas (skardai ištepti).
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia iki baltumo išplakame kiaušinius su cukrumi.
2. Tada sudedame persijotus miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Tešla turėtų gautis ganėtinai tiršta.
3. Tuomet skiltelėmis supjaustome slyvas arba obuolius arba kitus pasirinktus vaisius.
4. Kepimo skardą ištepame su sviestu. Sudedame slyvas arba obuolius ir užpilame tešlą.
5. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių, kol gražiai apskrunda bei įsmeigus medinį smeigtuką, jis ištrauktas lieka sausas.
Rekomendacija: Daugiau biskvitinių pyragų receptų rasite: Biskvitiniai pyragai.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau