- 22.06.2021
- 3.0 Reitingas
- 1006 Peržiūrų
- Aptarti
INGREDIENTAI:
Pyragui:
100 g. sviesto;
110 g. cukraus;
2 citrinų žievelė;
180 g. miltų;
20 g. kukurūzų krakmolo;
žiupsnis druskos;
1 a.š. kepimo miltelių;
160 g. natūralaus jogurto;
40 g. pieno;
100 g. šilauogių;
1 a.š. aliejaus.
Glazūrai:
155 g. cukraus pudros;
1,5 v.š. citrinos sulčių.
GAMINIMAS:
1. Į dubenį dėkite kambario temperatūros sviestą, suberkite cukrų, įtarkuokite citrinų žieveles ir plakite elektriniu maišytuvu bent kelias minutes, kol masė taps puri.
2. Į atskirą indą per sietelį suberkite miltus, kukurūzų krakmolą, kepimo miltelius ir druską.
3. Trečdalį miltų mišinio sumaišykite su prieš tai ruošta sviesto mase. Įpilkite trečdalį jogurto ir dar kartą išmaišykite. Kartokite tą patį, kol baigsis visas miltų mišinys ir jogurtas.
4. Į ruošiamą masę pilkite pieną, maišykite.
5. Atskirame dubenyje šilauoges sumaišykite su aliejumi ir 1 valgomuoju šaukštu miltų. Paruoštas uogas sumaišykite su tešla.
6. Paruoštą tešlą krėskite į apvalią silikoninę formą aukštais kraštais, tolygiai paskirstykite ir dėkite į mikrobangų krosnelę 9,5 minutėms (800w).
7. Pyragą apliekite citrinų bei cukraus pudros mišiniu ir papuoškite šilauogėmis.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau