Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Gruodžio » 6

Kaip paruošti moliūgus žiemai?

Kaip Paruošti Moliūgus Žiemai?

Turite daug moliūgų ir matote, kad juos visus nesuvalgysite. Matote, kad moliūgai genda. Tai šis patarimas, kaip jums. Kaip paruoši moliūgus žiemai ir išsaugoti juos šviežius ir gaivius, žinoma, reikia ir cukraus.

Ingredientai

  • 3 kg moliūgo
  • 600 g cukraus
  • 3 apelsinai
  • 1 citrina
  • 15 g citrinos rūgšties

Paruošimas

  1. Gerai pašalink moliūgo sėklas ir žievę. Supjaustyk kubeliais.
  2. Apelsiną ir citriną užpilk verdančiu vandeniu 30 sekundžių. Po to išimk ir taip pat supjaustyk kubeliais.
  3. Sumaišyk moliūgą su citrusiniais, dėk cukrų ir citrinos rūgštį. Gerai permaišyk ir palik pastovėti 3-4 val.
  4. Praėjus nurodytam laikui išdėliok gautą mišinį į puslitrinius stiklainius. Sterilizuok 30 min. Užsuk ir užklok antklode parai. Vėliau laikyk tamsioje vėsioje vietoje.

Toks moliūgas gaunasi švelnus, aromatingas ir sultingas. Jį galima dėti į pyragus arba kepti su juo mėsą. Bet geriausia valgyti šaukštu tiesiai iš stiklainio, ypač kai bloga nuotaika.

Iš moliūgo galima gaminti ne tik skanius patiekalus, bet ir gauti labai skanių ir naudingų sulčių.

Gal turite, kas patarimu, kaip paruošti moliūgą žiemai, be cukraus? Pasidalinkite komentaruose.

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar
TAIP PAT SKAITYKITE:
21.02.2020 laikas 20:27 Visada mažai, kiek bepagamintum. Skanėstas iš faršo per 30 minučių
Tinginių brizoliai. Tai nerealiai skanūs, neįtikėtinai minkšti, apetitiški vyniotiniai, kurių viduje yra mėsa ir sūris – patiks visiems. Jie tiesiog tirpsta burnoje, o aromatas toks, kad neįmanoma apsakyti.

Skaityti daugiau

21.02.2020 laikas 19:54 Skanėstas per 15 minučių: nepasakomai skanus patiekalas
Smulkiai supjaustykite papriką ir pomidorą, sukapokite žalumynus. Kiaušinius sutrinkite su varške, pridėkite tarkuoto sūrio, daržovių, žalumynų, miltų, įberkite druskos. Įdėkite masę į keksiukų formas ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių 15-20 minučių. Kepkite, kol gražiai apskrus....

Skaityti daugiau

19.02.2020 laikas 19:44 Smaližiams – šokoladinis pyragas su braškėmis
Sviestą su šokoladu sudėkite į dubenį ir kaitinkite virš garų, kol ištirps. Į ištirpusį šokoladą suberkite cukrų, druską, supilkite grietinėlę, įmuškite kiaušinius ir viską gerai išmaišykite.

Skaityti daugiau

19.02.2020 laikas 19:20 Skanėstas – saldžiųjų bulvių pyragėliai

Tešlos ingredientus gerai išmaišykite, tešlą išminkykite ir suskirstykite į aštuonias dalis. Kiekvieną gabaliuką apvyniokite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą bent valandai.

Skaityti daugiau

15.02.2020 laikas 18:57 Klasikinis Blynų Su Varške Receptas Nežinantiems
Noriu su jumis pasidalinti klasikiniu savo močiutės blynų su varške receptu. Vaikystėje man tai buvo geriausi pusryčiai. Prisipažinsiu, kad ir dabar kartais mėgstu prisiminti vaikystę ir juos pasigaminti.

Skaityti daugiau