- 06.12.2019
- 5.0 Reitingas
- 2506 Peržiūrų
- Aptarti
Turite daug moliūgų ir matote, kad juos visus nesuvalgysite. Matote, kad moliūgai genda. Tai šis patarimas, kaip jums. Kaip paruoši moliūgus žiemai ir išsaugoti juos šviežius ir gaivius, žinoma, reikia ir cukraus.
Ingredientai
- 3 kg moliūgo
- 600 g cukraus
- 3 apelsinai
- 1 citrina
- 15 g citrinos rūgšties
Paruošimas
- Gerai pašalink moliūgo sėklas ir žievę. Supjaustyk kubeliais.
- Apelsiną ir citriną užpilk verdančiu vandeniu 30 sekundžių. Po to išimk ir taip pat supjaustyk kubeliais.
- Sumaišyk moliūgą su citrusiniais, dėk cukrų ir citrinos rūgštį. Gerai permaišyk ir palik pastovėti 3-4 val.
- Praėjus nurodytam laikui išdėliok gautą mišinį į puslitrinius stiklainius. Sterilizuok 30 min. Užsuk ir užklok antklode parai. Vėliau laikyk tamsioje vėsioje vietoje.
Toks moliūgas gaunasi švelnus, aromatingas ir sultingas. Jį galima dėti į pyragus arba kepti su juo mėsą. Bet geriausia valgyti šaukštu tiesiai iš stiklainio, ypač kai bloga nuotaika.
Iš moliūgo galima gaminti ne tik skanius patiekalus, bet ir gauti labai skanių ir naudingų sulčių.
Gal turite, kas patarimu, kaip paruošti moliūgą žiemai, be cukraus? Pasidalinkite komentaruose.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau