Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai | Patiekalai » 2021 » Kovo » 27

Keptuvėje kepti antienos filė pjausniai su agurkų salotomis

Keptuvėje Kepti Antienos Filė Pjausniai Su Agurkų Salotomis
  • 27.03.2021
  • 0.0 Reitingas
  • 493 Peržiūros
  • Aptarti

Labai gaivios agurkų salotos, traškūs tortilijos gabaliukai ir itin sultingi antienos pjausniai - fantastiškas patiekalas, ką čia daugiau ir bepridursi. Tiesiog susirenkam reikia ingredientus ir einame gaminti jau dabar, nes nusivylusių jis tikrai nepaliks.

Ingredientai

  • antienos filė "Tradiciniai" pjausniai: 350 gramų (naudoju "Kitchen me" produkciją)
  • apvalios tortilijos: 2
  • ilgavaisiai žalieji agurkai: 0,5
  • pjaustyti svogūnų laiškai: 2 saujelių
  • sojos padažas: 1 valgomojo šaukšto
  • baltojo vyno actas: 1 valgomojo šaukšto
  • saldžiarūgštis čili padažas: 2 valgomųjų šaukštų (naudoju naminį čili padažą)
  • druska.

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia tortilijas iš abiejų pusių apskrudiname sausoje keptuvėje ir atidedame į šalį.

2. Tada į dubenį sudedame svogūnų laiškus, supilame sojos padažą, actą, čili padažą, įberiame žiupsnelį druskos ir viską gerai išmaišome.

3. Tuomet daržovių skustuku "skutame" agurką plonomis riekelėmis ir sudedame į pasiruoštą marintą bei išmaišome.

4. Į įkaitintą keptuvę įpilame šiek tiek aliejaus.

5. Dedame antienos kepsnius. Kepame iš abiejų pusių viso maždaug 5 minutes.

6. Tada perdedame į lėkštę, uždengiame folija ir leidžiame maždaug 5 minutes pastovėti šiltai.

7. Po to lėkštėje išdėliojame supjaustytą tortiliją, keptus pjausnius ir agurkų salotas. Skanaujame!

Rekomendacija: Daugiau receptų iš antienos rasite: Antienos patiekalai.

Recepto Autorius Oditėlės blogas

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. X(twitter) kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
03.12.2023 laikas 20:22 Receptai | Patiekalai Topas! Šokoladinis pyragas. Jokio kepimo, jokios želatinos ir tik 10 minučių

Greitai, lengvai ir taupiai! Neįtikėtinai skanus ir gražus pyragas, kurį patiekiau kaip šventei, taip ir tiesiog arbatai.

Skaityti daugiau

01.12.2023 laikas 22:27 Receptai | Patiekalai Varškės rageliai prie arbatos. Skanūs kepiniai be kiaušinių
Taip skanu ir greita, kad kepu kasdien! Nebrangus receptas, prieinamas visiems.

Skaityti daugiau

01.12.2023 laikas 22:00 Receptai | Patiekalai Pyragas su kefyru, mėsos įdaru. Be orkaitės ir rūpesčių
Neįprastas, sotus ir labai skanus! Švelni kefyro tešla be mielių ir glajaus. Dalinuosi receptu.

Skaityti daugiau

06.12.2023 laikas 11:12 Ar mamografijos lemia 84 proc. didesnį mirtingumą nuo krūties vėžio?

Žurnale "JAMA Oncology" paskelbti nauji tyrimai atskleidė, kad dėl mamografijos per 20 metų stebėjimo laikotarpį mirtingumas nuo krūties vėžio padidėjo net 84 proc. Dėl labai didelio klaidingai teigiamų rezultatų skaičiaus mamogramos, at...

Skaityti daugiau

06.12.2023 laikas 09:22 2023 m. gruodžio 6 d., trečiadienio horoskopas: žvilgsnis į ateitį
Visi mes, nesąmoningai ar sąmoningai, stengiamės pažvelgti į ateitį, o tam pasitelkiame astrologiją. Horoskopas trečiadieniui, 2023 m. gruodžio 6 d., suteikia mums galimybę sužinoti, ką mums paruošė žvaigždės. Tačiau kaip astrologija veikia mūsų gyve...

Skaityti daugiau

05.12.2023 laikas 20:01 Kaip suprasti, kad susitikinėjate su narcizu
Britų santykių ekspertė Tina Vilson (Tina Wilson) nustatė 8 požymius, rodančius, kad palaikote santykius su narcizu. Tokie žmonės yra savanaudžiai, turi nepagrįstai išpūstą savivertės jausmą ir trokšta dėmesio bei susižavėjimo. Narcizai dažnai nesirū...

Skaityti daugiau