
- 27.03.2021
- 0.0 Reitingas
- 493 Peržiūros
- Aptarti
Labai gaivios agurkų salotos, traškūs tortilijos gabaliukai ir itin sultingi antienos pjausniai - fantastiškas patiekalas, ką čia daugiau ir bepridursi. Tiesiog susirenkam reikia ingredientus ir einame gaminti jau dabar, nes nusivylusių jis tikrai nepaliks.
Ingredientai
- antienos filė "Tradiciniai" pjausniai: 350 gramų (naudoju "Kitchen me" produkciją)
- apvalios tortilijos: 2
- ilgavaisiai žalieji agurkai: 0,5
- pjaustyti svogūnų laiškai: 2 saujelių
- sojos padažas: 1 valgomojo šaukšto
- baltojo vyno actas: 1 valgomojo šaukšto
- saldžiarūgštis čili padažas: 2 valgomųjų šaukštų (naudoju naminį čili padažą)
- druska.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia tortilijas iš abiejų pusių apskrudiname sausoje keptuvėje ir atidedame į šalį.
2. Tada į dubenį sudedame svogūnų laiškus, supilame sojos padažą, actą, čili padažą, įberiame žiupsnelį druskos ir viską gerai išmaišome.
3. Tuomet daržovių skustuku "skutame" agurką plonomis riekelėmis ir sudedame į pasiruoštą marintą bei išmaišome.
4. Į įkaitintą keptuvę įpilame šiek tiek aliejaus.
5. Dedame antienos kepsnius. Kepame iš abiejų pusių viso maždaug 5 minutes.
6. Tada perdedame į lėkštę, uždengiame folija ir leidžiame maždaug 5 minutes pastovėti šiltai.
7. Po to lėkštėje išdėliojame supjaustytą tortiliją, keptus pjausnius ir agurkų salotas. Skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau receptų iš antienos rasite: Antienos patiekalai.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. X(twitter) kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau