- 25.03.2021
- 0.0 Reitingas
- 783 Peržiūros
- Aptarti
Neįtikėtinai gardūs sultingi antienos kepsniai gaunasi, mėsa tiesiog ištirpsta burnoje. Ir nesugaišite daug laiko, kad pagaminti be galo skanų patiekalą. Didžiąją dalį darbo už Jus atliks orkaitė.
Ingredientai
- antienos filė pjausniai: ~350 gramų
- šviežios nedidelės bulvytės: 12
- pomidorai: 2
- šparaginės pupelės: 200 gramų
- alyvuogių aliejus
- druska
- malti juodieji pipirai.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia į kepimo skardą sudėkite išilgai perpjautas bulvytes, apšlakstome alyvuogių aliejumi, pagardiname druska, maltais juodaisiais pipirais ir permaišome.
2. Dedame į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepame maždaug 15 minučių.
3. Po to išimame kepimo skardą iš orkaitės, į kraštus paskirstome bulves, išdėliojame šparagines pupeles ir per vidurį sudedame antienos pjausnius.
4. Kepame orkaitėje maždaug 15-20 minučių. Likus maždaug iki kepimo pabaigos 10 minučių, sudedame į keturias dalis supjaustytus pomidorus.
5. Prieš patiekiant, salotas galima apšlakstyti citrinos sultimis. Skanaus!
Rekomendacija: Daugiau receptų iš antienos rasite: Antienos patiekalai.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau