
- 08.02.2021
- 0.0 Reitingas
- 462 Peržiūros
- Aptarti
Avienos skonis man yra niekada nenusibostantis. Ir paeksperimentuoti virtuvėje su ja labai įdomu, nes nesinori gaminti visada vienodai ir skonis gaunasi puikus. Pamėginkite ir Jūs šį labai geras keptos avienos keptuvėje receptą.
Ingredientai
- maži avienos gabaliukai
- muskato riešutais
- stambiai grūsti čili pipirai
- kmynai
- druska
- svogūnai: pagal skonį
- švieži špinatai
- česnakas
- bulvės
- druska
- aliejus.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia ant avienos gabaliukų berkite tarkuotą muskato riešutą, čili pipirus, kmynus ir druską.
2. Palikite pasimarinuoti bent 60 minučių.
3. Per tą laiką nusiskuskite bulves.
4. Bulves plonai supjaustykite arba sutarkuokit ir pamerkiame į šaltą vandenį.
5. Po to avieną kepkite keptuvėje, į kepimo pabaigą sudėkite svogūną.
6. Bulves taip pat iškepkite, pagardinkite krapais ir druska.
7. Galiausiai kitoje keptuvėje apkepkite česnaką, sudėkite špinatus ir pakepkite tik kelias minutes, užberkite šiek tiek druskos.
8. Liko pati maloniausia procedūra - patiekti viską lėkštėje ir skanauti!
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.