
- 08.02.2021
- 0.0 Reitingas
- 79 Peržiūrų
- Aptarti
Avienos skonis man yra niekada nenusibostantis. Ir paeksperimentuoti virtuvėje su ja labai įdomu, nes nesinori gaminti visada vienodai ir skonis gaunasi puikus. Pamėginkite ir Jūs šį labai geras keptos avienos keptuvėje receptą.
Ingredientai
- maži avienos gabaliukai
- muskato riešutais
- stambiai grūsti čili pipirai
- kmynai
- druska
- svogūnai: pagal skonį
- švieži špinatai
- česnakas
- bulvės
- druska
- aliejus.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia ant avienos gabaliukų berkite tarkuotą muskato riešutą, čili pipirus, kmynus ir druską.
2. Palikite pasimarinuoti bent 60 minučių.
3. Per tą laiką nusiskuskite bulves.
4. Bulves plonai supjaustykite arba sutarkuokit ir pamerkiame į šaltą vandenį.
5. Po to avieną kepkite keptuvėje, į kepimo pabaigą sudėkite svogūną.
6. Bulves taip pat iškepkite, pagardinkite krapais ir druska.
7. Galiausiai kitoje keptuvėje apkepkite česnaką, sudėkite špinatus ir pakepkite tik kelias minutes, užberkite šiek tiek druskos.
8. Liko pati maloniausia procedūra - patiekti viską lėkštėje ir skanauti!
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Turite savo nuomone, (už ar, prieš) pasidalinkite su mumis, palikite komentarą, prisijunkite, rašykite bloge, pasirinkdami kategoriją. Pasidalinkite savo receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su paranormaliais, anomališkais ir kitais nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Įvertink šį straipsnį. Prieš tai pakomentuodami, arba parašykite patys! Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą PARANORMAL turinį. Norite sužinoti daugiau, sutikite gauti naujienas arba pasidalinkite spausdami Tweet.Susijusios naujienos
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau