- 10.05.2020
- 5.0 Reitingas
- 1174 Peržiūros
- Aptarti
Ingredientai:
340 g. šviežio kopūsto;
alyvuogių aliejus;
1 didelis svogūnas;
sauja šviežių petražolių;
315 g. natūralaus jogurto;
3 kiaušiniai;
3 skiltelės česnako;
190 g. miltų;
1 a.š. kepimo miltelių;
druska, pipirai;
1 a.š. malto raudonėlio;
1 a.š. malto čiobrelio.
Recepto paruošimas:
1. Keptuvėje ant aliejaus pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir smulkintas česnako skilteles.
2. Iškeptus svogūnus ir česnakus dėkite į dubenį su pjaustytu kopūstu. Į tą patį dubenį dėkite pjaustytas petražoles ir išmaišykite visas daržoves.
3. Į atskirą dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite jogurtą ir išmaišykite. Suberkite miltus, kepimo miltelius, visus prieskonius ir maišykite iki vientisos masės.
4. Paruoštas daržoves dėkite į tešlą ir viską labai gerai išmaišykite.
5. Visą masę sukrėskite į kepimo indą ir kepkite 40 minučių iki 180 laipnsių įkaitintoje orkaitėje. Prieš pateikiant pyragą šiek tiek atvėsinkite.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau