Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2021 » Sausio » 19 » Patalpinti naujieną

Lėtai troškinta jauno ožiuko mėsa su rozmarinu orkaitėje

Lėtai troškinta jauno ožiuko mėsa su rozmarinu orkaitėje

(Paranormal) Šitokiu būdu galite kepti ir kitokią pasirinktą mėsą, bet jeigu tik turite galimybę, būtinai išmėginkite šitaip iškepto ožiuko. Mėsa gavosi neįtikėtinai minkšta bei aromatinga. Labai nuoširdžiai rekomenduoju, sulauksite daug komplimentų iš valgančiųjų.

Ingredientai

  • jauno ožiuko mėsa su kaulu: 1 kilogramo
  • morkos: 3
  • svogūnai: 1
  • šviežias rozmarinas: 2 šakelių
  • česnakas: 2 skiltelių
  • džiovintas čiobrelis: 1 arbatinio šaukštelio
  • pankolio sėklos: 1 arbatinio šaukštelio
  • kuminas: 1 arbatinio šaukštelio
  • druska: 1 arbatinio šaukštelio
  • nemalti juodieji pipirai: 1 arbatinio šaukštelio
  • rūkyta paprika: 0,5 arbatinio šaukštelio
  • maltos kalendros sėklos: 0,5 arbatinio šaukštelio
  • malti gvazdikėliai: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
  • alyvuogių aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
  • baltas vynas: 500 mililitrų.

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia į trintuvę sudedame rozmarino lapelius, nulupto česnako skilteles, čiobrelius, pankolių sėklas, kuminą, druską, pipirus, rūkytą paprika, kalendrą bei gvazdikėlius.

2. Sutriname viską iki rupios masės, supilame aliejų ir išmaišome.

3. Orkaitę įkaitiname iki 215 laipsnių temperatūros.

4. Nuo mėsos pašaliname visus išorėje esančius riebalus ir įtriname mėsą prieskonių mišiniu.

5. Morkas nuskutame bei stambiai supjaustome. Stambiai sukapojame svogūną.

6. Išdėliojame daržoves troškintuvo dugne. Prieskoniais įtrintą mėsą padedame ant daržovių.

7. Supilame vyną, nepildami jo tiesiogiai ant mėsos, kad nenusiplautų prieskoniai.

8. Kepame apatinėje orkaitės lentynoje pusvalandį.

9. Po to sumažiname temperatūrą iki 150 laipsnių, uždengiame ir kepame dar 3 su puse valandos kol mėsa pradės kristi nuo kaulo. Skanaujame!

Recepto Autorius Kiaunės reikaliukai

Turite savo nuomone, (už ar, prieš) pasidalinkite su mumis, palikite komentarą, prisijunkite, rašykite bloge, pasirinkdami kategoriją. Pasidalinkite savo receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su paranormaliais, anomališkais ir kitais nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Įvertink šį straipsnį. Prieš tai pakomentuodami, arba parašykite patys! Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą PARANORMAL turinį. Norite sužinoti daugiau, sutikite gauti naujienas arba pasidalinkite spausdami .
Sveiki, nesuspėju, o info tiek daug! Kas Jums svarbu?
Iš viso atsakymų: 204
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar
TAIP PAT SKAITYKITE:
04.03.2021 laikas 16:19 Keptuvėje kepti kiaulienos nugarinės kepsniukai su svogūnų ir gervuogių padažu
Šis svogūnų ir gervuogių padažas idealiai dera prie kiaulienos kepsniukų. Jis gaunasi šiek tiek ir saldokas, ir rūgštokas. O paruošti jį visai nesudėtinga. Tikrai rekomenduoju išmėginti tokį derinį. Jis Jus gali labai teigiamai nustebinti!...

Skaityti daugiau

04.03.2021 laikas 09:20 Dozens of Italian teachers fall ill after getting vaccinated for coronavirus

Several dozen teachers in Italy called in sick from work after Wuhan coronavirus (Covid-19) vaccines from AstraZeneca left them violently ill.

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 17:40 Veganišku Įdaryta Saldžioji Bulvė Su Grikiais Ir Rudosiomis Pupelėmis
Šį kartą noriu Jums pristatytą veganišką patiekalą (patiks ne veganams ar vegetarams), kuris labai tinka tingiai dienai, kai norisi, kad orkaitėje didžiąją darbo dalį padarytu už Jus. Pastaruoju metu vienas iš mano pačių mėgstamiausių patiekalų tapo orkaitėje kepta saldžioji bulvė....

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 22:47 Nepakeičiamas magnis mūsų kūnui
Magnis dalyvauja daugybėje organizme vykstančių procesų - energijos gamyboje, gliukozės įsisavinime, nervų signalų perdavime, baltymų sintezėje, kaulinio audinio kūrime, kraujagyslių bei raumenų atsipalaidavimo ir įtempimo reguliavime. Jis daro raminamąjį poveikį, slopindamas nervų sistemos jaudrumą...

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 22:26 Išgydykite padidėjusią prostatą, diabetą, gastritą ir ne tik! Gerkite šią gydomąją arbatą iš 1 komponento!
Neįtikėtina gydomoji priemonė! Moliūgas yra labai sveika daržovė, tačiau jo sėklos yra dar sveikesnės. Kaip vieno ingrediento arbata gydo padidėjusią prostatą, diabetą ir gastritą

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 20:27 Krzysztofas Jackowskis apie ateitį, geopolitiką ir karą Viduriniuose Rytuose

Kaip pirmadienį, 2021 m. kovo 1 d. pranešė „DW, NY Times“ ir visa kita svarbi žiniasklaida, atrodo, kad Iranas atsitraukia iš branduolinių derybų su Jungtinėmis Valstijomis: Teheranas atsisakė susitikti su JAV ir keliomis Europos šalimis dėl atnaujinto 2015 m. dėl branduolinio susitar...

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 17:57 Skiepytis atsisakęs G.Akelaitis: „Aš - gydytojas, ne avinas“

Nors Lietuvoje nuo COVID-19 pirmiausiai buvo skiepijami medikai, tačiau „Vakaro žinios" jau rašė, kad, pavyzdžiui, Marijampolės ligoninės chirurgas-ortopedas Gediminas Akelaitis skiepytis nesutiko. Gal jau persigalvojo ir gavo dozę? Juk kai kurie žmonės net be eilės vakcinuotis veržias...

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 11:00 Kur galima panaudoti bananų žievę?
Suvalgius bananą – neišmeskite jo. Pasirodo, jo žievę galima panaudoti įvairioms reikmėms.

Skaityti daugiau