Šie naminiai blynai patiks visai šeimai. Skanaus.
Daugiau lietinių blynų receptų rasite: Lietiniai blynai
Supilkite grietinėlę, pieną ir sviestą į nemetalinį indą ir įdėkite į mikrobangų krosnelę. Nustatykite laiką 30–40 sekundžių, o tuo tarpu kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių.
Supilkite skystį iš mikrobangų krosnelės į gilų dubenį. Įpilkite cukraus ir trynių, energingai išmaišykite gautą masę šluotele.
Kiaušinių baltymus ir druską išplakite iki putų. Į pieno mišinį supilkite miltus ir kepimo miltelius. Švelniai sumaišykite.
Įtarkuokite obuolį tiesiai į mišinį. Dar kartą sumaišykite. Į tešlą įmaišykite kiaušinio baltymus.
Plačią keptuvę patepkite augaliniu aliejumi ir supilkite 4 šaukštus tešlos. Formuokite blyną ir kepkite, kol ant paviršiaus pasirodys burbuliukai. Švelniai apverskite ir kepkite dar 30 sekundžių.
Paruoštus blynus apibarstykite cukraus pudra ir cinamonu. Patiekite su medumi arba grietine.
Toks skanėstas, nors iš pirmo žvilgsnio atrodo pažįstamas, namų meniu įneš naujumo. Svarbiausia ne skaičiuoti kalorijas, o mėgautis neįprastos tešlos gaminio skoniu su karšta saldžia arbata.
Šie naminiai blynai patiks visai šeimai. Skanaus.
Daugiau lietinių blynų receptų rasite: Lietiniai blynai
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau