- 27.01.2021
- 0.0 Reitingas
- 1207 Peržiūrų
- Aptarti
Šios mielinės bandelės su uogiene gaunasi labai skanios, nes tešloje yra naudojamas kefyras.
Uogienę galite rinktis kokią tik norisi, aš pasirinkau vyšnių.
Ingredientai
- kefyras: 1 stiklinių (1 stiklinė - 250 mililitrų)
- aliejus: 0,5 stiklinės
- kiaušiniai: 1
- cukrus: ~100 gramų (jei mėgstate saldžiau, galite įberti daugiau)
- sausos mielės: 11 gramų
- druska: žiupsnelio
- degtinė: 2 valgomųjų šaukštų
- miltai: ~3 stiklinių (priklausomai nuo miltų rūšies)
- mėgstama uogienė: pagal skonį (naudojau vyšnių uogienę).
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia į šiltą kefyrą suberiame mieles ir cukrų, išmaišome.
2. Tada pilame aliejų ir degtinę, įmušame kiaušinį, beriame druską ir išmaišome iki vientisos masės.
3. Tuomet įsijojame miltus, užminkome tešlą. Gausis minkšta ir elastinga tešla.
4. Uždengiame ir paliekame šiltai maždaug 60-90 minučių, kad pakiltų.
5. Po to formuojame bandeles, į vidų pagal savo skonį įdėdami pasirinktos uogienės (norimos formos).
6. Kepame įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių temperatūros maždaug 10-15 minučių.
Rekomendacija: Daugiau mielinių bandelių receptų rasite: Mielinės bandelės.
Recepto Autorius Loretos išbandyti receptai
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau