
- 23.11.2020
- 0.0 Reitingas
- 126 Peržiūrų
- Aptarti
Jei Jums labiau patinka mažiau saldūs kepiniai, tai šis moliūgų keksas yra skirtas būtent Jums. Jis gaunasi toks sodrus, tarsi meduolis tik paslėpęs savyje ganėtinai daug moliūgo. Mūsų šeimai labai patiko.
Ingredientai
- kiaušiniai: 2
- moliūgų tyrė: 250 mililitrų
- aliejus: 100 mililitrų
- rudas cukrus: 150 gramų
- miltai: 250 gramų
- vanilinis cukrus: 1 valgomojo šaukšto
- kepimo milteliai: 1 valgomojo šaukšto
- druska: žiupsnio
- prieskoniai meduoliams: 1 valgomojo šaukšto (cinamono, imbiero, kardamono, gvazdikėlių).
Papuošimui:
- pieniškas šokoladas: 100 gramų
- uogos (naudojau šaltyje džiovintas braškes).
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia dubenyje sumaišykite kiaušinius, moliūgų tyrę, aliejų bei cukrų.
2. Tada kitame sumaišykite birius ingredientus: milus, vanilinį cukrų, prieskonius ir kepimo miltelius.
3. Tuomet birius produktus įsijokite į kiaušinių ir moliūgų masę ir gerai išmaišykite.
4. Paruoštą tešlą supilkite į pailgą kekso formą.
5. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros ir kepkite maždaug 60 minučių.
6. Kekso papuošimas: Pienišką šokoladą sulaužykite skiltelėmis ir ištirpinkite garų vonelėje.
7. Iškepusį keksą apliekite šokoladu ir pabarstykite uogomis. Lepinkitės!
Daugiau keksų receptų rasite: Keksai.
Receptu pasidalino Kviečiu į virtuvę
Turite savo nuomone, (už ar, prieš) pasidalinkite su mumis, palikite komentarą, prisijunkite, rašykite bloge, pasirinkdami kategoriją. Pasidalinkite savo receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su paranormaliais, anomališkais ir kitais nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Įvertink šį straipsnį. Prieš tai pakomentuodami, arba parašykite patys! Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą PARANORMAL turinį. Norite sužinoti daugiau, sutikite gauti naujienas arba pasidalinkite spausdami Tweet.Susijusios naujienos
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau