- 01.05.2023
- 0.0 Reitingas
- 431 Peržiūr
- Aptarti
Šis zebro pyragas būdavo kepamas kiekvienuose namuose! Receptas atkeliavęs iš Sovietų Sąjungos, todėl šiais laikais mažai kas jį gamina, bet aš dažnai jį kepu ir patiekiu svečiams. Jis skanus, ir jį lengva pagaminti iš nebrangių ingredientų. Dalinuosi receptu.
Skanėstas!
Gaminimo būdas:
Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite druską, suberkite grūdėtąjį cukrų, vanilinį cukrų ir išmaišykite plakikliu.
Supilkite kefyrą, augalinį aliejų, suberkite sodą ir išmaišykite.
Vienu metu supilkite visus miltus ir gerai išmaišykite.
Pusę tešlos supilkite į švarų dubenį, suberkite persijotus kakavos miltelius ir išmaišykite.
Į kitą pusę tešlos supilkite 1 šaukštą miltų ir išmaišykite.
Į 21 cm formos vidurį įstatykite apverstą stiklinę. Per ją vienu metu supilkite du tešlos gabalėlius. Pašaukite į iki šimto aštuoniasdešimties laipsnių įkaitintą orkaitę - 30-35 minutėms.
Nuostabaus laiko!
Ingredientai:
- Kiaušiniai - 3 vnt.
- Cukraus pudros - 180 gramų
- Vanilinio cukraus - 10 gramų
- Druska - žiupsnelis
- Kefyras - 150 mililitrų
- Augalinis aliejus - 100 mililitrų
- Soda - 1 arbatinis šaukštelis
- Miltai - 250 gramų
- Kakavos milteliai - 1 valgomasis šaukštas.
Ar esate kepę šį pyragą anksčiau? Pasidalykite juo komentaruose. Spauskite nykštį aukštyn, dalinkitės ir prenumeruokite mano kanalą - iš anksto ačiū!
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau