- 18.12.2023
- 0.0 Reitingas
- 579 Peržiūrų
- Aptarti
Esu tiesiog sužavėta šiuo receptu! Nerealiai skanus vyniotinis, be to, jį greitai ir lengvai paruošti. Būtinai pagaminsiu jį Naujųjų metų stalui. Dalinuosi receptu su jumis.
Skanumėlis!
Paruošimo būdas:
Į indą įmuškite kiaušinius ir išmaišykite mikseriu, supilkite granuliuotą cukrų.
Persijokite miltus ir kakavą ir gerai išmaišykite. Supilti pieną ir išmaišyti.
Tešlą paskirstyti ant 30x40 cm dydžio kepimo skardos. Kepkite iki šimto aštuoniasdešimties laipsnių įkaitintoje orkaitėje - 10-12 minučių.
Uždenkite tešlą pergamentu, apverskite ir nuimkite viršutinį pergamentą.
Į grietinėlės sūrį arba rikotą sudėkite šokolado masę ir išmaišykite.
Paruoštą kremą užtepkite ant plutos.
Suvyniokite į ritinėlį ir padėkite į šaldytuvą vienai valandai.
Supilkite kremą į šokoladą, ištirpinkite mikrobangų krosnelėje ir išmaišykite.
Sudėkite į konditerinį maišelį ir papuoškite suktinuką. Jei norite, taip pat papuoškite uogomis / vaisiais / riešutais.
Sėkmės gaminant!
Ingredientai:
- Kiaušiniai - 5 vnt.;
- Cukrus - 100 g;
- Miltai - 100 gramų;
- Kakavos milteliai - 20 gramų;
- Pienas - 50 mililitrų;
- Kreminis sūris arba rikota - 250 gramų;
- Šokolado masė - 80 gramų;
- Šokoladas - 70 gramų;
- 33-36 % grietinėlės - 60 mililitrų.
papuošimui (pagal skonį)
- Spanguolės;
- Kiviai.
Ar jums patiko receptas? Parašykite komentaruose. Dalinkitės ir užsiprenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau