
- 25.03.2021
- 0.0 Reitingas
- 548 Peržiūrų
- Aptarti
Tai itin puikus marinatas antienos kakliukams - šiek tiek saldžiarūgštis bei truputį aštrus, bus nuostabus užkandis ant jūsų stalo. Labai ir labai rekomenduoju pamėginti, nes patiko visiems kas paragavo.
Ingredientai
- švieži ančiukų kakliukai: 500 gramų
- sojos padažas: 4 valgomųjų šaukštų
- žuvies padažas: 1 valgomojo šaukšto
- baltojo vyno actas: 1 valgomojo šaukšto
- rudas cukrus: 1 valgomojo šaukšto
- česnakas: 2 skiltelių
- grūstos aitriosios paprikos: žiupsnelio
- druska
- malti juodieji pipirai.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia marinatui skirtus ingredientus sumaišome dubenėlyje ir sudedame nuvalytus anties kakliukus.
2. Marinuojame šaldytuve bent 1-2 valandas arba paliekame per visą naktį.
3. Po to dedame kakliukus į kepimo skardą ištiestą su kepimo popieriumi.
4. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių. Skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau receptų iš antienos rasite: Antienos patiekalai.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau