- 24.03.2021
- 0.0 Reitingas
- 710 Peržiūrų
- Aptarti
Tai itin puikus marinatas antienos kakliukams - šiek tiek saldžiarūgštis bei truputį aštrus, bus nuostabus užkandis ant jūsų stalo. Labai ir labai rekomenduoju pamėginti, nes patiko visiems kas paragavo.
Ingredientai
- švieži ančiukų kakliukai: 500 gramų
- sojos padažas: 4 valgomųjų šaukštų
- žuvies padažas: 1 valgomojo šaukšto
- baltojo vyno actas: 1 valgomojo šaukšto
- rudas cukrus: 1 valgomojo šaukšto
- česnakas: 2 skiltelių
- grūstos aitriosios paprikos: žiupsnelio
- druska
- malti juodieji pipirai.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia marinatui skirtus ingredientus sumaišome dubenėlyje ir sudedame nuvalytus anties kakliukus.
2. Marinuojame šaldytuve bent 1-2 valandas arba paliekame per visą naktį.
3. Po to dedame kakliukus į kepimo skardą ištiestą su kepimo popieriumi.
4. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių. Skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau receptų iš antienos rasite: Antienos patiekalai.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau