
- 06.02.2021
- 0.0 Reitingas
- 574 Peržiūros
- Aptarti
Šį kartą gaminau paprastą, trintą, veganišką moliūgų sriubą iš visai nedaug ingredientų. Ją paruošti išties paprasta, o skonis pranoksta visus lūkesčius. Pamėginkite.
Ingredientai
- sviestinis moliūgas: 1,1 kilogramo
- svogūnai: 1 (smulkiai supjaustome)
- vanduo: 3,5 stiklinės (500 gramų)
- sultinys: 1 kubelio
- vanduo: 0,5 stiklinės
- sojų grietinėlė: 1 stiklinės
- aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
- druska: žiupsnelio
- pipirai: žiupsnelio
- čili pipirų grūdeliai: žiupsnelio (nėra būtina)
- moliūgų sėklos: 2 valgomųjų šaukštų (nėra būtina).
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia moliūgą nuplauname, nulupame, išimame sėklas ir supjaustome kubeliais.
2. Tada dideliame puode įkaitiname aliejų ir suberiame svogūną. Kepame maždaug 4 minutes, kol svogūnas suminkštėja.
3. Tuomet suberiame moliūgo gabaliukus ir įpilame pusę stiklinės vandens. Kepame, dažnai pamaišydami, maždaug 8 minutes arba tol, kol moliūgas suminkštėja.
4. Užpilame karštu sultiniu ir viską sumaišome. Ant žemos kaitros paverdame keletą minučių.
5. Po to sutriname maisto trintuvu iki vientisos masės. Įpilame grietinėlę ir suberiame prieskonius. Išjungiame kaitrą ir palaikome keletą minučių.
6. Prieš patiekdami užbarstome čili grūdeliais ir moliūgų sėklomis. Skanaujame!
7. Patarimas: Jeigu sriuba atrodo per tiršta, įpilame šiek tiek vandens.
8. Rekomendacija: Daugiau moliūgų sriubų receptų rasite: Moliūgų sriubos.
Recepto Autorius Skanauk su Aušra
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. X(twitter) kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau