- 24.04.2021
- 0.0 Reitingas
- 1220 Peržiūrų
- Aptarti
Šiuos sviestinius keksiukus tikrai labai paprasta pagaminti. Juos sugebės paruošti net daug įgūdžių virtuvėje neturintis asmuo. Mano vaikams tokie keksiukai yra patys skaniausi. Esu tikra, kad patiks ir Jums, tad dalinuosi receptu.
Iš nurodyto ingredientų kiekio man gavosi 16 labai skanių keksiukų.
Ingredientai
- labai minkštas sviestas: 120 gramų
- smulkus cukrus: 180 gramų
- kiaušiniai: 2
- pienas: 125 mililitrų
- miltai: 185 gramų
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- pieniškas šokoladas: 100 gramų.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia sviestą ištrinkite su cukrumi iki purios masės.
2. Tuomet įmuškite po vieną kiaušinį ir kas kartą išsukite iki purios masės.
3. Įpilkite pieną ir išmaišykite.
4. Tada įdėkite išsijotus miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Išmaišykite iki vienalytės masės ir sudėkite susmulkintą nedideliais gabaliukais šokoladą.
5. Keksiukų formeles išklokite popieriniais krepšeliais ir įdėkite keksiukų masės.
6. Kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių (turi gražiai paruduoti, o įsmeigus ir ištraukus medinį pagaliuką jis privalo likti sausas). Skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau keksiukų receptų rasite: Keksiukai.
Recepto Autorius Baltoje lėkštėje
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau