- 28.11.2022
- 5.0 Reitingas
- 941 Peržiūr
- Aptarti
Šis keksas tarsi tirpsta burnoje! Drėgnas, švelnus, orus ir labai skanus. Pagaminti šį patiekalą užtrunka 10 minučių (tiesiog viską sumaišau ir pašaunu į orkaitę)! Privalote tai išbandyti. Dalinuosi receptu.
Mano nuomone, tai pats sėkmingiausias visų laikų keksiukų receptas! Išbandykite - jums patiks.
Kaip tai padaryti:
Dubenyje įmuškite kiaušinius, pabarstykite druska, suberkite granuliuotą cukrų, vanilinį cukrų ir gerai išmaišykite plakikliu iki vientisos masės.
Įpilkite augalinio aliejaus ir išmaišykite. Supilkite pieną ir išmaišykite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir palaipsniui persijokite į kiaušinių masę. Sumaišykite plaktuvu.
Sudėkite sultenes ir išmaišykite. Supilkite tešlą į kepimo formą ir kepkite keturiasdešimt keturiasdešimt penkias minutes šimto aštuoniasdešimties laipsnių temperatūroje.
Smagaus maisto gaminimo ir puikios nuotaikos!
Sudedamosios dalys:
- Kiaušiniai - 3 vnt.
- Druska - žiupsnelis
- Vanilinio cukraus - 8 gr.
- granuliuotas cukrus - 180 gramų
- Augalinis aliejus - 120 mililitrų
- Pienas - 180 mililitrų
- Kvietiniai miltai - 300 gramų
- Kepimo milteliai - 16 gramų
- Sultanės - 150 gramų.
Ar jums patinka šis receptas? Rašykite komentaruose. Patinka tai ir prenumeruoti mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau