Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai | Patiekalai » 2021 » Gegužės » 24

Senoviniai purūs varškėčiai kepti orkaitėje su razinomis pagal Beatą

Senoviniai purūs varškėčiai kepti orkaitėje su razinomis pagal Beatą
  • 24.05.2021
  • 0.0 Reitingas
  • 1419 Peržiūrų
  • Aptarti

Mano šeimoje įvairiausi patiekalai iš varškės yra itin pamėgsti. Šiandien labai užsinorėjome orkaitėje keptų varškėčių, kad būtų kuo mažiau riebalų. Šiek tiek paieškojau receptų internete ir pas Beatą pamačiau senovinių purių varškėčių receptą, būtent pritaikytą kepti orkaitėje. Gavosi nerealiai skanu ir dabar su visais Jumis noriu pasidalinti šiuo fantastišku receptu. Seniai taip skaniai buvau valgiusi.

Ingredientai

  • varškė: 250 gramų
  • cukrus: 1 valgomojo šaukšto
  • kiaušiniai: 1
  • aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
  • pienas: 3 valgomųjų šaukštų
  • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio su kaupu
  • miltai: ~2 stiklinių
  • razinos: ~2 saujų.

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia varškę, kiaušinį, aliejų, pieną ir cukrų gerai ištrinkite.

2. Tada berkite razinas ir miltus su kepimo milteliais. Turi gautis minkšta ir minkoma tešla.

3. Tuomet tešlą iškočiokite ant miltuoto paviršiaus maždaug 1 centimetro storio ir stikline išspauskite varškėčius.

4. Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.

5. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10-15 minučių, kol gražiai parus.

6. Ištrauktus aptepkite pienu. Išimtus galite, jeigu norisi, apiberti miltiniu cukrumi.

7. Mes šį kartą pasirinkome valgyti su liesa grietine bei cukrumi. Itin skanu patiekti su kakava. Pasilepinam!

Rekomendacija: Daugiau varškėčių receptų rasite: Varškėčiai.

Recepto Autorius Taip norėjau

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. X(twitter) kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
03.12.2023 laikas 20:22 Receptai | Patiekalai Topas! Šokoladinis pyragas. Jokio kepimo, jokios želatinos ir tik 10 minučių

Greitai, lengvai ir taupiai! Neįtikėtinai skanus ir gražus pyragas, kurį patiekiau kaip šventei, taip ir tiesiog arbatai.

Skaityti daugiau

01.12.2023 laikas 22:27 Receptai | Patiekalai Varškės rageliai prie arbatos. Skanūs kepiniai be kiaušinių
Taip skanu ir greita, kad kepu kasdien! Nebrangus receptas, prieinamas visiems.

Skaityti daugiau

01.12.2023 laikas 22:00 Receptai | Patiekalai Pyragas su kefyru, mėsos įdaru. Be orkaitės ir rūpesčių
Neįprastas, sotus ir labai skanus! Švelni kefyro tešla be mielių ir glajaus. Dalinuosi receptu.

Skaityti daugiau

06.12.2023 laikas 11:12 Ar mamografijos lemia 84 proc. didesnį mirtingumą nuo krūties vėžio?

Žurnale "JAMA Oncology" paskelbti nauji tyrimai atskleidė, kad dėl mamografijos per 20 metų stebėjimo laikotarpį mirtingumas nuo krūties vėžio padidėjo net 84 proc. Dėl labai didelio klaidingai teigiamų rezultatų skaičiaus mamogramos, at...

Skaityti daugiau

06.12.2023 laikas 09:22 2023 m. gruodžio 6 d., trečiadienio horoskopas: žvilgsnis į ateitį
Visi mes, nesąmoningai ar sąmoningai, stengiamės pažvelgti į ateitį, o tam pasitelkiame astrologiją. Horoskopas trečiadieniui, 2023 m. gruodžio 6 d., suteikia mums galimybę sužinoti, ką mums paruošė žvaigždės. Tačiau kaip astrologija veikia mūsų gyve...

Skaityti daugiau

05.12.2023 laikas 20:01 Kaip suprasti, kad susitikinėjate su narcizu
Britų santykių ekspertė Tina Vilson (Tina Wilson) nustatė 8 požymius, rodančius, kad palaikote santykius su narcizu. Tokie žmonės yra savanaudžiai, turi nepagrįstai išpūstą savivertės jausmą ir trokšta dėmesio bei susižavėjimo. Narcizai dažnai nesirū...

Skaityti daugiau