Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2021 » Vasario » 16 » Patalpinti naujieną

Skaniausias picos padas pagal Beatą ir Pica gardžioji - kaimiška

Skaniausias Picos Padas Pagal Beatą Ir Pica Gardžioji

Patį skaniausią picos padą aš gaminu pagal Beatos, nes kol kas jis mūsų šeimai jis pats skaniausias ir niekada nenuvilia. Aš jį kočioju iki vidutinio storumo, tokio, kad dar būtų įmanoma atkelti nuo stalviršio ir tešla nesutrūktų. Padas gaunasi toks pats tas, traškus, bet ne kietas, minkštas, bet ne skystas. Trumpai tariant pamėginkite.

Picos pado ingredientų užtenka 2 kvadratinėms skardoms.

O jeigu kalbant apie picą, tai pica labai primena kaimišką (mes dar vadinam - kaimietiška :)), bet bene pats gardžiausias jos akcentas yra ant viršaus esantys pomidorai su grietine. Užtikrinu, kad skoniu nenusivilsite.

Plačiau apie įvairiausius picos kepimo niuansus, jau rašiau čia.

Ingredientai

Picos padui:

  • miltai: 500 gramų
  • sausos mielės: 7 gramų
  • cukrus: 2 šaukštų
  • druska: 1,5 arbatinio šaukštelio
  • vanduo: 350 mililitrų
  • alyvuogių aliejus: 4 šaukštų.

Picos viršui:

Patiekimui:

  • picų padažas.

Recepto paruošimas

1. Picos padas: Miltus išmaišykite su sausomis mielėmis, cukrumi bei druska.

2. Tada vandenį sumaišykite su aliejumi, užpilkite ant miltų ir išmaišykite taip, kad pasidarytų vientisas tešlos gumulas (jeigu naudosite tikslias proporcijas, gumulas nebus sausas, o tešlai iškilus bus netgi šlapokas - viskas gerai, taip ir privalo būti).

3. Tešlą uždenkite drobiniu rankšluosčiu ir palikite virtuvėje porai valandų pakilti.

4. Kai jau tešla "užaugo", pasibarstykite miltų ant stalo, padalinkite ją į dvi dalis arba į tiek dalių, kiek picų norisi ir imkitės kočiojimo.

5. Picos viršus: Picos padą ištepkite raudonuoju padažu, išdėliokite svogūno grežinėlius, šoninę ir užbarstykite sūrį.

6. Tuomet ant sūrio išdėstykite pomidoro griežinėlius, ant jų uždėkite po maždaug šaukštelį grietinės, o ją dar apibarstykite druska bei bazilikais.

7. Picą dėkite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite maždaug 15-20 minučių. Skanaukite!

8. Rekomendacija: Daugiau picų receptų rasite: Picų receptai.

Recepto Autorius Agnės užrašinė

Turite savo nuomone, (už ar, prieš) pasidalinkite su mumis, palikite komentarą, prisijunkite, rašykite bloge, pasirinkdami kategoriją. Pasidalinkite savo receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su paranormaliais, anomališkais ir kitais nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Įvertink šį straipsnį. Prieš tai pakomentuodami, arba parašykite patys! Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą PARANORMAL turinį. Norite sužinoti daugiau, sutikite gauti naujienas arba pasidalinkite spausdami .
Sveiki, nesuspėju, o info tiek daug! Kas Jums svarbu?
Iš viso atsakymų: 204
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar
TAIP PAT SKAITYKITE:
04.03.2021 laikas 17:56 Orkaitėje kepta lašiša su džiūvėsėlių plutele ir šparaginėmis pupelėmis
Tai labai paprastas būdas pagaminti lengvą bei skrandžio neapsunkinančią vakarienę iš lašišos orkaitėje. Prie šios lašišos kartu iškepsime šparagines pupelės, kurio čia tinka tiesiog idealiai.

Skaityti daugiau

04.03.2021 laikas 16:19 Keptuvėje kepti kiaulienos nugarinės kepsniukai su svogūnų ir gervuogių padažu
Šis svogūnų ir gervuogių padažas idealiai dera prie kiaulienos kepsniukų. Jis gaunasi šiek tiek ir saldokas, ir rūgštokas. O paruošti jį visai nesudėtinga. Tikrai rekomenduoju išmėginti tokį derinį. Jis Jus gali labai teigiamai nustebinti!...

Skaityti daugiau

04.03.2021 laikas 09:20 Dozens of Italian teachers fall ill after getting vaccinated for coronavirus

Several dozen teachers in Italy called in sick from work after Wuhan coronavirus (Covid-19) vaccines from AstraZeneca left them violently ill.

Skaityti daugiau

04.03.2021 laikas 21:19 Gyslotis nuo daugelio ligų!
Gysločiai yra vienas iš seniausių vaistinių augalų. Jis buvo žinomas net Kinijoje, Senovės Graikijoje ir Romoje, šį augalą labai vertino persų ir arabų gydytojai. Liaudies ir oficialioje medicinoje naudojami gysločio lapai (Plantago major). Gysločio preparatai turi sutraukiančių, žaizdas gydančių, h...

Skaityti daugiau

04.03.2021 laikas 20:46 Veido kaukės receptas su nuostabiu poveikiu

Tailando SPA salonuose naudojamos veido kaukės receptas. Bet tuo pačiu metu jį galima lengvai paruošti iš tų ingredientų, kurie yra kiekvienuose namuose. Receptas yra toks paprastas, kad nesitiki tokio nuostabaus efekto. Kaukė tinka absoliučiai visų tipų odai ir amžiaus grupėms. Ji paruošia odą b...

Skaityti daugiau

04.03.2021 laikas 19:49 Gydomasis Sirupas Kepenims, Inkstams, Virškinamojo Trakto Ligoms
Taigi jai davė receptą, kuris visiškai padėjo pasveikti nuo kepenų cirozės. Bet juo, kaip paaiškėjo, galima gydyti beveik visas kepenų, inkstų ir virškinamojo trakto ligas.

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 22:47 Nepakeičiamas magnis mūsų kūnui
Magnis dalyvauja daugybėje organizme vykstančių procesų - energijos gamyboje, gliukozės įsisavinime, nervų signalų perdavime, baltymų sintezėje, kaulinio audinio kūrime, kraujagyslių bei raumenų atsipalaidavimo ir įtempimo reguliavime. Jis daro raminamąjį poveikį, slopindamas nervų sistemos jaudrumą...

Skaityti daugiau

03.03.2021 laikas 22:26 Išgydykite padidėjusią prostatą, diabetą, gastritą ir ne tik! Gerkite šią gydomąją arbatą iš 1 komponento!
Neįtikėtina gydomoji priemonė! Moliūgas yra labai sveika daržovė, tačiau jo sėklos yra dar sveikesnės. Kaip vieno ingrediento arbata gydo padidėjusią prostatą, diabetą ir gastritą

Skaityti daugiau