- 03.03.2020
- 0.0 Reitingas
- 3067 Peržiūrų
- Aptarti
Jei nusprendėte vakarą praleisti su šeima arba draugais žiūrėdami kino filmą, tada būtinai pabandykite pasigaminti sūrio lazdelių. Jie gaunasi neįtikėtinai švelnios ir sultingos viduje, o viršus padengtos traškia plutele. Receptas ypač patiks tiems, kuriems patinka ką nors traškinti per filmą.
Sudedamosios dalys:
- 250–300 g kietojo sūrio,
- 2 kiaušiniai,
- 50 ml pieno,
- 1 stiklinės miltų,
- augalinio aliejaus kepimui,
- džiūvėseliai apvoliojimui.
Gaminimas
- Sūrį supjaustome maždaug 10 cm ilgio ir 1 cm pločio lazdelėmis.
- Tešlai paruošti sumaišome vandenį ir kiaušinius, įdedame druskos, miltų ir viską gerai išmaišome.
- Kiekvieną lazdelę pamirkome miltuose, paskui tešloje ir džiūvėsėliuose.
- Augalinį aliejų įkaitiname gilioje keptuvėje ir lazdeles kepkite 1–2 min.
- Dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Tiekiame.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Temos
Susijusios naujienos
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
TAIP PAT SKAITYKITE:
21.04.2024 laikas 11:58 Receptai – Patiekalai Švelnus, purus rabarbarų ir obuolių pyragas
Skaityti daugiau
21.04.2024 laikas 11:09 Receptai – Patiekalai Žirnienė su mėsos kukuliais, kurią visi girią!
Skaityti daugiau
19.04.2024 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Pilno grūdo avižinių dribsnių ir razinų sausainiai
Skaityti daugiau
26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Skaityti daugiau