Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Birželio » 8

Skanus šokoladinis bananų tortas per 15 minučių

Skanus šokoladinis bananų tortas per 15 minučių. paranormal.lt

Tai labai skanus šokoladinis bananų tortas.

Gaminamas ne ilgiau, kaip 15 minučių. Jei pageidaujate, galite leisti pastovėti, kad susigertų visi produktai ir įgautų ypatingą aromatą. Niekas net neatspės, kad ten sausainiai.

bananų tortas, tortas, kepiniai, receptas, paranormal.lt

Ingredientai:

  • šokoladiniai sausainiai — 500 g
  • bananai — 3 ar 4
  • pienas — 600 ml
  • vištos kiaušiniai — 4 tryniai
  • cukrus — 200 g
  • sviestas — 50 g
  • kvietiniai miltai — 50 g
  • vanilinis cukrus — vienas standartinis pakelis (10 g)

Glazūrai:

  • pienas — 30 ml
  • sviestas — 50 g
  • kakavos milteliai — du valgomieji šaukštai
  • cukrus — 4 valgomieji šaukštai

Gaminimas:

Pieną supilam į puodelį ir statom ant dujinės. Įkaitinam, kad būtų karštas. Neužvirti. Į dubenėlį sudedam visus 4 trynius. Išpilam cukrų ir vanilinį cukrų. Gerai viską išplakam šluotele. Pridedam miltų ir dar kartą išplakam. Karštą pieną pilam dalimis, kiekvieną kartą išmaišant iki vienalytės masės (paranormal.lt).

Skanus šokoladinis bananų tortas per 15 minučių. paranormal.lt

Kiaušinių ir pieno masę supilam atgal į puodą, kuriame buvo pienas ir statom ant ugnies. Ugnį padarom mažą. Virinam masę, visą laiką maišydami, kol nesutirštės. Kai sutirštės, nuimam nuo ugnies ir pagal pageidavimą įdedam/arba ne sviesto, viską sumaišom.

Pasiruoškite formą torto formavimui. Į formos dugną įdedam šiek tiek kremo ir paskirstom po visą paviršių. Ant kremo sudedam šokoladinius sausainius eilėmis, kad būtų uždengtas visas dugnas. Sausainius ištepam kremo sluoksniu. Nuvalom bananus ir supjaustom rutuliukais. Bananų rutuliukus sudedam ant viso kremo paviršiaus.

bananų tortas, tortas, kepiniai, receptas, paranormal.lt

Kitas sluoksnis – kremas. Ant kremo – sausainių sluoksnis. Tokiu būdu formuokite tortą iki pat formos viršaus. Šokoladinės glazūros paruošimui įpilkite į nedidelį puodą pieną, cukrų, sviestą ir kakavos miltelius. Statom ant ugnies, ir, nuolat maišydami, kaitinam kol gausis vienalytė masė. Tada glazūrą reikia šiek tiek ataušinti.

Torto paviršių uždengiam glazūra. Dabar nekeptas tortas per 15 minučių jau paruoštas. Įdedam jį į šaldytuvą 3-4 valandoms, kad susigertų kremas. Ir štai tada jau tortą galima tiekti į stalą.

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar