- 08.05.2021
- 0.0 Reitingas
- 977 Peržiūrų
- Aptarti
INGREDIENTAI:
380 g. sluoksniuotos bemielės tešlos;
600 g. vištienos šlaunelių mėsos;
250 g. pievagrybių;
2 porai;
500 ml. vištienos sultinio;
200 ml. riebios grietinėlės;
2 v.š. miltų;
2 v.š. sviesto;
1 v.š. garstyčių;
1 skiltelė česnako;
džiovinti čiobreliai;
1 kiaušinis;
žiupsnis malto muskato;
druska, piprai.
GAMINIMAS:
1. Vištieną supjaustykite gabaliukais ir apkepkite keptuvėje. Kai vištienos gabaliukai apskrus, išimkite juos iš keptuvės.
2. Į tą pačią keptuvę dėkite sviestą ir ant jo pakepinkite gabaliukais smulkintus prievagrybius, žiedais pjaustytus porus ir smulkintus česnakus.
3. Ant kepamų daržovių berkite miltus ir supilkite sultinį. Pakaitinkite, kol sultinys sutirštės.
4. Supilkite grietinėlę, sudėkite keptą vištieną, dėkite šaukštelį garstyčių, berkite prieskonius ir dar šiek tiek viską patroškinkite.
5. Pagamintą troškinį sudėkite į gilesnį kepimo indą ir ant viršaus klokite tešlą. Apipjaukite kraštus, tešloje padarykite nedideles įpjovas ir aptepkite kiaušinio plakiniu.
6. Apkepą kepkite 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau