
- 29.05.2021
- 0.0 Reitingas
- 594 Peržiūros
- Aptarti
Tokios sluoksniuotos bemielės tešlos bandelės su kumpiu labai tinka pusryčiams, prie rytinės kavos puodelio. Taip pat jas itin smagu pasiimti į kažkur keliaujant į gamtą, kai norisi tiesiog užkąsti. Didžiulis jų privalumas, kad vaikai jas mėgsta, tai kai jei užsimano valgyti, tada tiesiog kelionėje suvalgo kelias ir vėl visi laimingi.
Man asmeniškai šios bandelės skaniausiai valgosi su rukola bei vyšniniais pomidorais. Tai toks derinys, kuris visiškai suderintas mano pačios skoniui.
Ingredientai
- sluoksniuota bemielė tešla: 500 gramų
- sezamo sėklos: 1 valgomojo šaukšto
- vytintas kumpis: ~50 gramų (idealiai man tinka Švarcvaldo arba Serano)
- kiaušiniai: 1
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia sluoksniuotos tešlos lakštą padalinkite į dvi dalis.
2. Tada ant kiekvieno gabaliuko dėkite po riekelę vytinto kumpio ir susukite į volelį.
3. Tuomet dėkite į keksiuko formelę, kad bekepant išlaikytų gražią formą.
4. Patepkite kiaušinio plakiniu ir pabarstykite sezamo sėklomis.
5. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 25 minutes. Skanaukite!
Rekomendacija: Daugiau bandelių receptų rasite: Bandelės.
Recepto Autorius Kviečiu į virtuvę
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. X(twitter) kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau