- 01.03.2021
- 0.0 Reitingas
- 853 Peržiūros
- Aptarti
Ko gero nepameluosiu pasakydama, kad tai bene greičiausiai ir lengviausiai pagaminamas vištienos patiekalas su šonine. Mums nereikės nei orkaitės, užteks tik keptuvės. Nuo šoninės vištiena gaunasi aromatinga bei sultinga.
Vietoje vištienos galima naudoti ir kalakutienos gabaliukus.
Ingredientai
- mažųjų vištienos filė: 8 gabaliukų
- rūkyta šoninė: 8 juostelių
- šalavijo lapeliai: 8 (nėra būtina)
- alyvuogių aliejus: 1 valgomojo šaukšto.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia ant lentelės išdėliojame vištienos filė gabaliukus.
2. Ant jų uždedame po vieną šalavijo lapelį (galite ir nedėti, jei neturite) ir kiekvieną apsukame su šoninės juostele.
3. Patarimas: Papildomai jokių prieskonių dėti nereikėjo, nuo šoninė padaro vištieną sultinga bei aromatinga ir labai skania.
4. Keptuvėje įkaitiname aliejų.
5. Jeigu naudosite šalavijo lapelius, tada vištienos gabaliuką dėkite taip, kad lapelis būtų ant keptuvės dugno.
6. Kepame po maždaug 6 minutes iš abiejų pusių (kepimo laikas priklauso nuo vištienos gabaliukų dydžio).
7. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau