- 22.06.2019
- 5.0 Reitingas
- 3248 Peržiūrų
- Aptarti
Gardžių ir sveikų moliūgų blynų receptas.
Ingredientai:
Gaminame. Sveikuoliški moliūgų blynai
Moliūgą sutarkuojame smulkia tarka arba trintuvu, dedame į puodą, užpilame šlakeliu vandens, pienu ir kaitiname uždengus dangtį ant mažos ugnies apie 10 minučių. Kiaušinio trynį atskiriame nuo baltymo ir sumaišome su cukrumi. Į kiaušinio baltymą beriame žiupsnelį druskos ir suplakame iki standžių putų. Moliūgo masę atvėsiname, šiek tiek pertriname trintuvu, per sietelį sijojame miltus (150 g), išmaišome. Dedame kiaušinio trynį, išmaišome. Dedame kiaušinio baltymą, išmaišome. Jeigu tešla per skysta, beriame dar miltų.
Iš gautos tešlos keptuvėje įkaitintame aliejuje formuojame blynus ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Moliūgų blynai patiekiami su grietine, arba apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau