Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai » 2021 » Vasario » 8

Traškūs ryžių kukuliukai su tunu, kiaušiniais ir sūriu

Traškūs Ryžių Kukuliukai Su Tunu, Kiaušiniais Ir Sūriu

Labai gardūs ir traškūs ryžių bei tuno kukuliukai su kiaušiniais ir sūriu. Jie gali būti patiekti, tiek kaip pagrindinis patiekalas, tiek kaip nuostabus užkandis.

Su ingredientais gaminant taip pat galima improvizuoti į valias ir gausite vis kitokį ir naują skonį. Beje, nuostabus būdas sunaudoti likučius, jeigu netyčia išsivirsite pavyzdžiui per daug ryžių.

Iš nurodyto ingredientų kiekio man gavosi 18 rutuliukų.

Ingredientai

  • ryžiai: 200 gramų (naudoju basmati)
  • konservuotas tunas aliejuje: 150 gramų
  • kiaušiniai: 2 (virti)
  • gruzdinti svogūnai: 3 valgomųjų šaukštų (galima pakeisti keptais)
  • tarkuotas fermentinis sūris: 60 gramų
  • kiaušiniai: 1
  • druska
  • malti juodieji pipirai.

Papildomai:

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia išverdame kiaušinius.

2. Į verdantį vandenį įberiame žiupsnelį druskos, suberiame ryžius ir išverdame. Naudojame kiek mažiau vandens, nei įprastai, kad išvirę ryžiai nebūtų tokie birūs, o šiek tik lipnūs.

3. Išvirtus ryžius paliekame atvėsti.

4. Po to į dubenį sudedame ryžius, nuvarvintą ir pasmulkintą tuną, sutarkuotus išvirtus kiaušinius, gruzdintus arba keptus svogūnus, sūrį, išplaktą kiaušinį, pagardiname druska bei maltais juodaisiais pipirais. Viską gerai išmaišome.

5. Tada formuojame norimo dydžio kukuliukus, stipriai paspausdami, kad jie būtų tvirti (aš naudojau kupiną valgomą šaukštą).

6. Imame tris gilesnes lėkštes: į vieną suberiame miltus, antroje išplakame kiaušinius, o į trečią suberiame džiūvėsėlius.

7. Puode įkaitiname vieną litrą aliejaus.

8. Kukuliukus apvoliojame miltuose, tada kiaušinių plakinyje ir po to džiūvėsėliuose. Dedame į įkaitintą aliejų ir apskrudiname iš visų pusių.

9. Patiekiame su mėgstamu padažu. Labai tinka grietinėlės ir pievagrybių padažas. Skanaujame!

10. Patarimas: Vienu kartu kepame po 5 kukuliukus ir vis su nauja kepimo partija mažiname kaitrą, nes aliejus vis stipriau įkaista bei kukuliukai gali pradėti per stipriai skrusti. Tai neaktualu, jeigu savo virtuvėje turite gruzdintuvą, kuriame visada palaikoma stabili temperatūra.

11. Patarimas: Iškeptus kukuliukus dėliojame ant popierinio virtuvinio rankšluosčio, kad susigertų nereikalingas riebalų perteklius.

Rekomendacija: Daugiau vieno kąsnio užkandžių receptų rasite: Vieno kąsnio užkandžiai.

kukuliai, Ryžių Kukuliukai, tuno kukuliukai, Tunas

Recepto Autorius Oditėlės blogas

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
17.10.2024 laikas 07:36 Receptai Varškės Apkepai: Moliūgų, Kriaušių ir Banano Receptai
Varškės apkepai – tai puikus ir maistingas pasirinkimas, tinkantis tiek pusryčiams, tiek desertui. Šie patiekalai ne tik džiugina akį savo spalvomis, bet ir stebina skoniu. Šiame straipsnyje supažindinsime su trimis skaniausiais v...

Skaityti daugiau

16.10.2024 laikas 12:25 Receptai Švelnios vištienos kepenėlės pomidorų padaže: greitas receptas

Vištienos kepenėlės pomidorų padaže – tai ne tik skanus, bet ir lengvai paruošiamas patiekalas, puikiai tinkantis tiek pietums, tiek vakarienei. Šis receptas sujungia švelnų vištienos kepenėlių skonį su aromatingais pomid...

Skaityti daugiau

13.10.2024 laikas 16:52 Receptai Veganiški varškėčiai su bananais: skanūs ir lengvi pusryčiai
Sveiki draugai, šiandien noriu pasidalyti su jumis gardžiu receptu - veganiškais varškėčiais su bananais be kiaušinių. Sveiki atvykę į skanių ir sveikų pusryčių pasaulį! Šiandien pasidalinsime receptu, kuris ne tik pamalonins jūsų...

Skaityti daugiau

17.10.2024 laikas 19:49 Skydliaukės hormonų tyrimai: kaip ir kodėl juos atlikti?

Skydliaukė – tai mažas, tačiau galingas organas, turintis didžiulę įtaką mūsų sveikatai. Jos hormonai reguliuoja medžiagų apykaitą, energijos lygį ir net nuotaiką. Deja, daugelis žmonių neįvertina skydliaukės funkcijos svarbos, o simptomai, ...

Skaityti daugiau

17.10.2024 laikas 16:50 Paslaptingos „durys“ Antarktidoje: mokslininkų paaiškinimas

Neseniai „Google Maps“ žemėlapiuose pasirodė neįprasta struktūra Antarktidoje, kuri sukėlė begalę teorijų ir spekuliacijų. Internete pasirodžius nuotraukoms, šimtai vartotojų ėmė spėlioti, kas galėtų būti šios paslaptingos „durys...

Skaityti daugiau

17.10.2024 laikas 09:22 Rusijos Šalio Rajonas: NSO Stebėjimai ir Paslaptys
Pasaulyje, kurio techninės galimybės nuolat tobulėja, laiko kelionės ir nežemiškų civilizacijų egzistavimas vis dar kelia nerimą ir smalsumą. Nuo legendinių 51-osios zonos JAV iki mažiau žinomų, bet ne mažiau intriguojančių vietų Rusijoje, tokios pas...

Skaityti daugiau

17.10.2024 laikas 07:54 Laiko Kelionės: Paranormalūs Išgyvenimai ir Istoriniai Atvejai
Laiko kelionės – tai ne tik fantastikos kūrinių tema, bet ir realių žmonių patirčių šaltinis. Nuo Moberley ir Jourdan nuotykio Versalyje iki Martindale’o vizijų York’e, šie išgyvenimai kelia klausimų apie laiką, mūsų suvokimą ir istoriją. Kai kurie ž...

Skaityti daugiau

17.10.2024 laikas 07:41 Ekspertės Patarimai: Kaip Būti Savimi Per Pirmus Pasimatymus
Pirmieji pasimatymai gali sukelti didelį stresą ir nerimą, ypač kai norime palikti gerą įspūdį. Psichologė ir santykių ekspertė Lalita Suglani teigia, kad svarbu būti savimi ir išlaisvinti save nuo visuomenės lūkesčių. Šiame straipsnyje pateiksime ek...

Skaityti daugiau