- 23.07.2020
- 5.0 Reitingas
- 1485 Peržiūrų
- Aptarti
Mums patinka uogų padažai, todėl gaminu jų daugokai, kad galėtumėm iki pat sekančio derliaus mėgautis skonių įvairove. Jei ir jus norite pasigaminti trešnių padažą, jums reikės:
- 2 kg trešnių,
- 3-4 didelės česnakų galvutės,
- 2-3 čili pipirai,
- 150 gr cukraus,
- 2 v.š baltojo vyno acto (g.b obuolių),
- 2 v.š druskos be kaupo (galima mažiau),
- 3 v.š sojų padažo,
- 3 v.š grūdėtų garstyčių,
- 1 arb. š Dižono garstyčių padažo,
- po 0,5 arb. š muskato, juodųjų pipirų, kumyno, koriandro ir imbiero miltelių.
Išėmus kauliukus trešnes nakčiai dedam į šaldiklį (atvėsusios trešnės tampa sultingesnės). Atšildytas trešnes, česnakus, čili pipirus sumalam, dadedame garstyčias, supilame į puodą ir užkaičiam.
Verdame nuo užvirimo pradžios 20 min.
Tuomet suberiam likusius prieskonius ir kaitinam dar 10-15 min.
2-3 min prieš baigiant virti, įpilame actą.
Virdami ragaukit ir prieskonių kiekius galit mažinti ar didinti, priklausomai nuo jūsų skonio.
Receptu pasidalino: vakavimas.lt
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau