- 01.04.2021
- 5.0 Reitingas
- 855 Peržiūrų
- Aptarti
Jeigu visiškai atvirai, tai jau antra diena negaliu atsivalgyti šių spagečių. Kepti česnakai ir parmezano sūris suteikia tobulą skonį, galiu tai prižadėti. Be to pasigamina labai greitai.
Ingredientai
- spageti makaronai: 400 gramų
- česnakas: 8-10 skiltelių
- alyvuogių aliejus: 5-6 valgoųjų šaukštų
- grūsta aitrioji paprika: žiupsnelio
- šviežiai pjaustytos petražolės: 1 saujelės
- tarkuotas parmezano sūris: ~50 gramų (arba pagal skonį)
- druska.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia spageti makaronus išverdame pagal instrukcijas ant pakuotės.
2. Po to nukošiame ir sudedame atgal į puodą. Pasiliekame šiek tiek makaronų nuoviro.
3. Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų (imame mažesnę keptuvę, kad dugnas būtų padengtas aliejumi).
4. Sudedame plonais griežinėliais supjaustytas česnako skilteles ir kepame tol, kol griežinėliai gražiais apskrunda.
5. Suberiame aitriąsias paprikas ir permaišome.
6. Paruoštą keptuvės turinį supilame ant spagečių, sudedame supjaustytas petražoles, suberiame tarkuotą parmezano sūrį, įpilame šlakelį makaronų nuoviro, pagardiname pagal savo skonį druska ir viską gerai išmaišome.
7. Patiekdami ant viršaus užtarkuojame dar šiek tiek parmezano sūrio. Skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau spagečių receptų rasite: Spagečiai.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau