- 10.05.2021
- 0.0 Reitingas
- 573 Peržiūros
- Aptarti
Greitai ir paprastai pagaminami spagečiai su skaniuoju mėlynojo pelėsio sūriu. Tikrai nieko sudėtingo, o skonis patiks visiems makaronų gerbėjams.
Ingredientai
- spaghetti makaronai: 1 pakelio (arba kiek norisi)
- raudonieji svogūnai: 1
- česnakas: 1 skiltelės
- cukinijos: trečdalio nedidelės
- kamalata alyvuogės: kelių
- grietinė: 1-2 šaukštų (tinka ir grietinėlė)
- mėlynasis pelėsinis sūris: gabaliuko
- petražolės: kuokšto
- druska
- grūsti pipirai.
Kepimui:
- alyvų aliejus
- sviestas.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia pradėkite nuo spagečių virimo, juos virkite pagal instrukcijas nurodytas ant pakuotės.
2. Per tą laiką, kol spagečiai verda, keptuvėje ant aliejaus ir sviesto iš eilės apkepkite: susmulkintą raudonąjį svogūną, česnaką, susmulkintą cukiniją, taip pat sumeskite sutraiškytas alyvuoges.
3. Tuomet sudėkite grietinę arba grietinėlę ir jai ištirpus sudėkite mėlynąjį pelėsinį sūrį.
4. Kai jau makaronai išverda, juos nukoškite.
5. Į baigtą padažą sudėkite išvirtus spaghetti makaronus, susmulkintas petražoles ir išmaišykite.
6. Užbarstykite grūstų pipirų, patiekite ir skanaukite!
Rekomendacija: Daugiau spagečių receptų rasite: Spagečiai.
Recepto Autorius Gamina Vanagai
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau