- 23.07.2021
- 0.0 Reitingas
- 1322 Peržiūros
- Aptarti
Ingredientai
vištienos blauzdelės: 6 (arba 2 ketvirčiai)
bulvės: 5-6
česnakai: 2-3 skiltelių
prieskoninės žolelės vištienai.
Padažui:
majonezas: 100 gramų
pomidorų padažas: 100 gramų
grūdėtosios garstyčios: 3 valgomųjų šaukštų
saldus čili padažas: 2 valgomųjų šaukštų
vanduo: 100 mililitrų.
Recepto paruošimas
1. Pradžioje vištieną įtrikite su prieskoninėmis žolelėmis bei susmulkintu česnaku, užpilkite sumaišytais majonezu, pomidorų padažu, garstyčiomis, čili padažu bei palikite maždaug kelioms valandoms pasimarinuoti.
2. Tuomet vištieną dėkite į kepimo formą (padažą paliekame dubenyje bei supilame vandenį). Supjaustytas bulves maždaug 15 minučių (arba kol truputį suminkštės) pavirkite, tada sumaišykite su dubenyje likusiu padažu bei sudėkite į skardą. Galite viską dar pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 30-40 minučių, kol vištiena gražiai apskrunda. Skanaus!
3. Patarimas: Priklausomai nuo jūsų turimų garstyčių aštrumo gali skirtis ir paruošto padažo aštrumas, tad siūlome jų, kaip ir čili padažo, dėti visiškai pagal savo skonį. Galite kartu kepti ir kitų mėgiamų daržovių.
Recepto Autorius Jurgittos receptai
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau