- 19.12.2021
- 0.0 Reitingas
- 3641 Peržiūr
- Aptarti
Man asmeniškai visada norisi prie keptos žuvies arba žuvies kotletų kokio nors skanaus padažo. Ir kažkodėl pirktiniai padažai man čia niekada netinka. Jau senokai esu atradusi tobulą padažiuką, kurio receptu šiandien pasidalinsiu. Tai tartaro padažas, kurį aš gaminu iš graikiško jogurto ir su marinuotais agurkais. Juos visada naudoju saldžiarūgščius, tad padažas gaunasi itin skanus. Pamėginkite ir suprasite apie ką aš, nes visa šeima Jus pagirs už tokį pasirinkimą.
Ingredientai
- graikiškas jogurtas: trijų ketvirtadalių stiklinės
- smulkiai supjaustyti marinuoti agurkai: 0,5 stiklinės
- susmulkinti krapai: 3 valgomųjų šaukštų
- šviežiai spaustos citrinos sultys: 4-5 valgomųjų šaukštų
- medus: 1 valgomojo šaukšto (arba klevų sirupas)
- jūros druska
- juodieji pipirai.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia susipjaustome marinuotus agurkus.
2. Tada susismulkiname krapus.
3. Išsispaudžiame citrinos sultis.
4. Galiausiai visus ingredientus sumaišome tarpusavyje ir patiekiame su mėgstamu būdu paruošta žuvimi. Skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau padažų receptų rasite: Padažai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau