- 13.06.2022
- 0.0 Reitingas
- 1982 Peržiūros
- Aptarti
Tokie sveiki virti varškėčiai garantuotai patiks visai šeimai, tiek vaikams tiek suaugusiems. Mes šeima esame vienareikšmiškai nusprendę, kad mums jie yra patys skaniausi ir nepakeičiami. Pamėginkite ir Jūs pasigaminti šį mūsų pamiltą variantą.
Ingredientai
- 9% riebumo varškė: 535 gramų
- kiaušiniai: 2
- šviesūs speltos miltai: 225 gramų
- nerafinuotas cukrus: 5 arbatinių šaukštelių
- joduota druska.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia varškę pertriname ir sumaišome su miltais, kiaušiniais, cukrumi ir druska.
2. Tada iš gautos masės iškočiojame volelius ir supjaustome juos maždaug 2-3 centimetrų ilgio gabalėliais.
3. Tuomet į puodą su verdančiu vandeniu atsargiai suleidžiame pusgaminius ir verdame maždaug 5-7 minutes. Gamybos metu patiekalo viduje privalo būti pasiekta ne mažesnė kaip +85 laipsnių temperatūra. Išvirę varškėčiai turi būti nesutrūkę, nesuirę bei nepraradę savo formos.
4. Skaniausia mums juos patiekti su cinamonu, uogomis ir graikišku jogurtu. Pasilepinkite ir Jūs!
5. Rekomendacija: Daugiau varškėčių receptų rasite: Varškėčiai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau