- 14.01.2021
- 0.0 Reitingas
- 677 Peržiūrų
- Aptarti
(Paranormal) Paskutiniu metu pastebėjau daugybę receptų kaip išsikepti avižinius sausainius. Atrodo, kad nauja mada atėjo. Aš kaip didžiulė avižinių sausainių gerbėja irgi noriu pasidalinti savo geriausiu receptu. Gaminimas užtrunka vos apie 10 minučių, kepimas maždaug 25 minutes, nė nepastebėsite kaip jau lepinsitės šiltais bei itin sočiais sausainiais. Beje cukraus galima ir visai nenaudoti, jeigu norisi labiau rytinio užkandžio, o ne saldumyno. Taip pat ir sezamo sėklas galite praleisti arba pakeisti, pvz., saulėgrąžomis. Priklauso kaip labiau patinka.
Ingredientai
- avižiniai dribsniai: 250 gramų
- miltai: 2 valgomųjų šaukštų
- grietinė: 2 valgomųjų šaukštų
- sviestas: 100 gramų
- cinamonas: pagal skonį
- cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
- sezamo sėklos
- aliejus.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia sumaišykite avižinius dribsnius, miltus, cinamoną, sezamo sėklas bei cukrų.
2. Tada pašildome sviestą ir supilkite į masę. Viską gerai išmaišykite.
3. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių, tuo tarpu skardą išklokite su kepimo popieriumi ir patepkite aliejumi. Suformuokite plokščius sausainius, sudėkite į kepimo skardą.
4. Kepkite maždaug 25 minutes.
5. Iškepus sausainiams, leiskite jiems šiek tiek pravėsti bei sukietėti. Lepinkitės!
6. Rekomendacija: Daugiau avižinių sausainių receptų rasite: Avižiniai sausainiai.
Recepto Autorius Jurgitos virtuvėlė
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau