- 16.06.2023
- 0.0 Reitingas
- 738 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai
- gerai prinokę bananai: 2
- avižiniai dribsniai: 1 stiklinės
- razinos: 1 saujos
- linų sėmenys: 2 valgomųjų šaukštų
- agavos sirupas (jei trūksta saldumo).
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia bananus sutriname šakute arba trintuvu iki vientisos masės.
2. Tada į ją beriame avižinius dribsnius, razinas ir linų sėmenis bei gerai išmaišome. Jei galvojate, kad trūksta saldumo, įpilame į masę truputį agavų sirupo. Masę paliekame mažiausiai pusvalandžiui ar visai valandai, kad dribsniai truputį išbrinktų.
3. Tuomet šaukštu dedame tešlą ant kepimo skardos, išklotos su kepimo popieriumi bei kepame maždaug 20-25 minutes iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Sausainiai turi tapti rusvi. Skanaujame!
4. Pastebėjimai: Razinos bei linų sėmenys nėra privalomi šiame recepte, juos galima keisti kitais priedais: įvairiausiais riešutais (kokoso, migdolų riekelėmis, kapotais lazdynų riešutais ar panašiai), sėklomis, džiovintais vaisiais. Arba galima gaminti išvis be priedų - tokiu atveju sausainiams paruošti prireiks vos dviejų ingredientų.
5. Rekomendacija: Daugiau avižinių sausainių receptų rasite: Avižiniai sausainiai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau