Prosecutor Kim Gardner has decided it isn’t her job to keep us safe from criminals but to keep criminals safe from us, according to St. Louis homeowner Mark McCloskey
Tokie Kornvalio pyragėliai yra labai populiarūs Didžiojoje Britanijoje, nes gaunasi sotūs, o juos pagaminti gana lengva. Idealiai tinka pasiimti ir į darbą, ir į parką ar tiesiog įdėti į mokyklą vaikams.
Agurkus supjausčiau griežinėliais. Paprikas ir svogūnus juostelėm. Morkas sutarkavau korėjietiškm morkom skirta tarka. Česnakus supjausčiau. Viską sudėjau į didesnį indą ir palikau stovėti kol atsiras sultys (apie 3 - 5 val. ), po to daržoves su sultymis sudėjau į stiklainius.
Kiekviena šeimininkė turime savo mėgiamus receptus (o jų yra begalės), pagal kuriuos ruošiam atsargas žiemai. Juk ne visi vienodai mėgstam (ar galim) valgyti rūgštaus ar saldžiarūgščio, aštraus ar prėsko skonio produktus. Bet visi tie receptai yra geri, jei jie tinka jums...
Iš vyšnių verdu ne tik uogienę ar kompotą, ar šaldau šaldiklyje, bet ir pikantišką padažą. Gaunasi unikalus, saldžiarūgščio skonio padažas. Tinka mėsai bei prie įvairių rūšių sūrio.
Mums patinka uogų padažai, todėl gaminu jų daugokai, kad galėtumėm iki pat sekančio derliaus mėgautis skonių įvairove. Jei ir jus norite pasigaminti trešnių padažą, jums reikės
Daug metų konservuoju agurkus šiuo receptu. Mums labai patinka, todėl noriu ir jums priminti šį receptą. Gal patiks. Pomidorus ir paprikas sutriniau su blenderiu ir dideliam puode užkaičiau.