Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai – Patiekalai » Receptai – Patiekalai
Purūs ir švelnūs sausainiai „Varškės švelnumas“. Labai skanus
07.06.2019, 18:44
Purūs ir švelnūs sausainiai „Varškės švelnumas“. Labai skanus
Šie sausainukai tiesiog ištirpsta burnoje! Labai skanūs, jums patiks. Labai tinka prie arbatos! Skanaus!
Skaityk toliau
Dabar „Napoleoną“ gaminu tik ant keptuvės. paranormal.lt
07.06.2019, 17:47
Tokio niekur negirdėjau. Dabar „Napoleoną“ gaminu tik ant keptuvės

Šuo receptu su manimi pasidalino mano draugo mama! Iki to karto bandžiau įvairius receptus, kaip pasigaminti nuostabų „Napoleoną“ , bet visada grįžtu prie šio recepto! Tuoj suprasite kodėl!

Skaityk toliau
Kotletai su siurprizu orkaitėje. Užkariaus, bet kokį gurmaną!
07.06.2019, 14:38
Kotletai su siurprizu orkaitėje. Užkariaus, bet kokį gurmaną!
Jei norite patys palepinti save ar draugus originalumu, pabandykite pasigaminti šiuos neįprastus mėsainius. Juose labai skanus ir kvapnus faršas, o taip pat įdaras-siurprizas. Tokį skanumėlį įvertins bet koks gurmanas!
Skaityk toliau
Labai skanūs Žagarėliai . paranormal.lt
07.06.2019, 11:58
Labai skanūs Žagarėliai
Gaminame. Žagarėliai Į dubenį mušame kiaušinį, suplakame, pilame kefyrą, dedame grietinę, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir išmaišome. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, dalimis sijojame į dubenį ir maišome, kol bus galima minkyti tešlą rankomis. Suminome tešlą, ji turi gautis minkšta ir elastinga, tačiau nebekibti prie rankų.
Skaityk toliau
Gardžių čeburekų receptas. paranormal.lt
07.06.2019, 11:50
Gardžių čeburekų receptas

Gaminame. Čeburekai Kiaušinių trynius dedame į didesnį dubenį, išplakame, beriame druską, pilame šiltą vandenį ir išmaišome. Į tą patį dubenį dalimis sijojame miltus ir užminkome tešlą Ji gali atrodyti kietoka, bet aliejus turėtų situaciją pakeisti.

Skaityk toliau
Kvapnūs varškėčiai su apelsino žievele. paranormal.lt
07.06.2019, 07:28
Kvapnūs varškėčiai su apelsino žievele
Gaminame. Varškėčiai su apelsino žievele Varškę dedame į dubenį. Įmušame kiaušinį. Beriame miltus, cukrų, druską ir apelsino žievelę. Visus ingredientus išmaišome, išminkome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome miltais. Tarp delnų suvoliojame rutuliukus ir priplojame. Varškėčius apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių.
Skaityk toliau
lietiniai blynai, lietiniai, lietiniu receptas, kepiniai, receptas
07.06.2019, 07:20
Lietinių blynų receptas

Gaminame. Lietiniai blynai Prieš gaminant lietinius blynus, kiaušinius ir pieną išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje, kad atšiltų.

Skaityk toliau
Itališki sausainiai. Jums būtinai patiks. paranormal.lt
06.06.2019, 21:38
Itališki sausainiai. Jums būtinai patiks
Šie skanūs, minkšti, kvapnūs sausainiai nepaliks jus abejingus! Šis receptas yra labai paprastas, o sausainiai giriami, ne vieną kartą. Kaip pasigaminti itališkus sausainius žiūrėkite vaizdo medžiagoje.
Skaityk toliau
Naminis kondensuotas pienas per 15 minučių. paranormal.lt
06.06.2019, 21:12
Naminis kondensuotas pienas per 15 minučių

Ar vis dar perkate kondensuotą pieną parduotuvėse? Sužinojęs apie šį receptą nustojau tai daryti. Gaunasi labai skanus, o ruošiau tik 15 minučių. Be to, jis labai panašus į sovietinį sutirštintą pieną, kurio, deja, tokio parduotuvėje nebenusipirksi.

Skaityk toliau
Nostalgija. Labai paprastas skanių vaflių receptas
06.06.2019, 13:20
Nostalgija. Labai paprastas skanių vaflių receptas
Sugrįžimas į vaikystę, kam mama kepė tokius vaflius. Gaminame. Vafliai. Ištirpiname sviestą ir paliekame, kad atvėstų. Kiaušinius išplakame, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir gerai išsukame mediniu šaukštu, kad cukrus ištirptų. Pilame atvėsusį sviestą, beriame po dalį miltų ir maišome, kol suberiame visus miltus.
Skaityk toliau
Beprotiškai skanių bulvinių blynų receptas. paranormal.lt
06.06.2019, 12:59
Beprotiškai skanių bulvinių blynų receptas

Gaminame. Bulviniai blynai Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame burokine arba smulkesne tarka. Nusunkiame susidariusį skystį (krakmolą gražiname atgal). Į bulvių tarkius įtarkuojame svogūną, pilame citrinos sultis, mušame kiaušinį, beriame miltus, druską, pipirus ir viską gerai išmaišome.

Skaityk toliau
Skanių varškės spurgų receptas. paranormal.lt
06.06.2019, 12:52
Skanių varškės spurgų receptas
Gaminame. Varškės spurgos Į dubenį dedame varškę, pertriname šakute, mušame kiaušinius, beriame druską, cukrų, vanilinį cukrų. Sodą nugesiname šlakeliu acto ir taip pat pilame į dubenį. Visus ingredientus gerai išmaišome, dalimis dedame miltus ir užmaišome spurgų tešlą. Tešla turi gautis gana minkšta.
Skaityk toliau
Kaip pasigaminti varškės blynus. paranormal.lt
06.06.2019, 12:48
Kaip pasigaminti varškės blynus

Gaminame. Varškės blynai Į dubenį dedame varškę, mušame kiaušinius, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir išmaišome. Pilame kefyrą, beriame nubrauktą šaukštelį sodos, dalimis dedame miltus ir užmaišome blynų tešlą.

Skaityk toliau
Purūs amerikietiški blyneliai pusryčiams. paranormal.lt
06.06.2019, 12:39
Purūs amerikietiški blyneliai pusryčiams
Nuostabiausias receptas, kaip pasigaminti purius amerikietiškus blynelius pusryčiams sau ir savo šeimai. Receptas ir video medžiaga.
Skaityk toliau
Nuo tokių pyragaičių nestorėjama. Užsirašykite receptą – ir skanu
05.06.2019, 22:07
Nuo tokių pyragaičių nestorėjama. Užsirašykite receptą – ir skanu, ir nekenkia!

Šaldytuve liko neišgerta kefyro stiklinė, o jūs nežinote, ką su ja daryti? Pasigaminkite šiuos skanius pyragėlius! Be to šie pyragėliai paruošiami neįtikėtinai greitai, nereikia mielių, nereikia sugaišti laiko pasigaminti tešlą su mielėmis

Skaityk toliau
Sultingi beliašai su mėsa iš kefyro
05.06.2019, 19:50
Putlūs, sultingi beliašai su mėsa, o tešla kefyro!

Prisipažinkite, kad bent kartą gatvėje užuodę karštų pyragaičių kvapą su mėsa iš karto užsinorėjote jų paragauti. Bet kam juo pirkti kažkur gatvėje, jei galima pasigaminti namuose, namuose skanesni. Radau nuostabų vaizdo receptą, kuris papasakojo, kaip pasigaminti beliašus iš kefyro.

Skaityk toliau
Varškės pyragaičiai «Varškėčiai», paranormal.lt
04.06.2019, 21:34
Varškės pyragaičiai «Varškėčiai»

Manau, kad kiekviena mama savo vaikui gamina varškėčius, bet jie ne visada būna purūs ir minkšti. Aš jums pasakysiu, kaip greitai ir labai skaniai pasigaminti varškėčius. Labai svarbu, įtikti savo vaikams skaniais patiekalais.

Skaityk toliau
« 1 2 ... 125 126 127 128 129 ... 139 140 »