Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai – Patiekalai » Receptai – Patiekalai
fitoestrogenai, liucerna, raudonasis dobilas, menopauzė, soja
12.12.2018, 09:52
Kokie augalai vartotini menopauzės metu?

Klausimas. Kokius augalus, turinčius fitoestrogenų, patariama gerti menopauzės metu? Ar tiesa, kad tam visai netinka nakvišų aliejus? Roma, 56 m.

Skaityk toliau
akys, mankšta, akių nuovargis, sveikatos patarimai, pratimai akims
16.10.2018, 10:22
Pratimai akių nuovargiui pašalinti

Specialūs pratimai - akių nuovargiui pašalinti ir regėjimo sutrikimų profilaktikai. Taigi, pertraukų metu rekomenduojama daryti specialius pratimus akims. Jie gali būti atliekami stovint arba sėdint, nukreipus akis nuo ekrano, žiūrint į tolį, ramiai kvėpuojant.

Skaityk toliau
akmenligė, akmenligės gydymas, akmenligės receptai, vaistažolės
26.09.2018, 13:07
Vaistažolių mišiniai nuo akmenligės

Akmenligės liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo akmenligės, akmenligė, akmenligės gydymas, akmenligės recepta, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

Skaityk toliau
akys, regėjimas, regėjimo gydymas, rega, receptai, liaudies medicina
26.09.2018, 13:01
Liaudiški patarimai regėjimo gerinimui
Akys liaudies medicinoje, liaudiški patarimai regėjimo gerinimui, akys, regėjimas, regėjimo gydymas, rega, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.
Skaityk toliau
alergija, alergijos gydymas, alergijos receptai, liaudies medicina
26.09.2018, 12:42
Vaistažolių mišiniai nuo alergijos
Alergija liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo alergijos, alergija, alergijos gydymas, alergijos receptai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais
Skaityk toliau
alkoholizmas, alkoholizmo gydymas, pagirios, alkoholizmo receptai
26.09.2018, 08:21
Liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo
Alkoholizmas liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo, alkoholizmas, alkoholizmo gydymas, pagirios, alkoholizmo receptai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.
Skaityk toliau
angina, anginos gydymas, receptai anginai, liaudies medicina
26.09.2018, 07:45
Vaistažolių mišiniai nuo anginos

Angina liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo anginos, angina, anginos gydymas, receptai anginai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais"

Skaityk toliau
apetitas, apetito pagerinimas, liaudies medicina, sveikatos patarimai
25.09.2018, 08:06
Vaistažolių mišiniai gerinantys apetitą
Apetitą gerinantys liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai gerinantys apetitą, apetitas, apetito pagerinimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.
Skaityk toliau
aterosklerozė, aterosklerozės gydymas, receptai aterosklerozės
25.09.2018, 07:38
Vaistažolės aterosklerozės gydymui

Aterosklerozė liaudies medicinoje, vaistažolės aterosklerozės gydymui, aterosklerozė, aterosklerozės gydymas, receptai aterosklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais

Skaityk toliau
atmintis, atminties stiprinimas, liaudies medicina, sveikata
24.09.2018, 08:15
Vaistažolių mišiniai atminties stiprinimui
Atminties stiprinimui liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai atminties stiprinimui, atmintis, atminties stiprinimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.
Skaityk toliau
atsikosėjimą lengvina, atsikosėjimas, atsikosėjimo gydymas, sveikatos
24.09.2018, 08:08
Vaistažolių mišiniai lengvinantys atsikosėjimą
Atsikosėjimą lengvina liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai lengvinantys atsikosėjimą, atsikosėjimą lengvina, atsikosėjimas, atsikosėjimo gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.
Skaityk toliau
Ausų uždegimas, ausys, ausų gydymas, liaudies medicina, sveikata
24.09.2018, 07:45
Vaistažolių mišiniai nuo ausų uždegimų
Ausų uždegimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo ausų uždegimų, Ausų uždegimas, ausys, ausų gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais
Skaityk toliau
artritas, artrito gydymas, liaudies medicina, sveikatos patarimai
24.09.2018, 07:37
Liaudiški patarimai artrito gydymui
Artritas liaudies medicinoje, Artritas, artrito gydymas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis
Skaityk toliau
astma, astmos gydymas, receptai astmai, vaistažolės, sveikata
23.09.2018, 14:36
Liaudiški patarimai astmos gydymui

Astma liaudies medicinoje, astma, astmos gydymas, receptai astmai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityk toliau
kojos, kojų nutrynimas, nuospaudos, kojų nuospaudos, nutrintos kojos
21.09.2018, 09:54
Liaudiški patarimai batams nutrynus kojas

Batams nutrynus kojas liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai batams nutrynus kojas, kojų nutrynimas, receptai kojoms, nutrintos, kojos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais

Skaityk toliau
kvapas, blogas burnos kvapas, burnos kvapas, burnos higiena, receptai
21.09.2018, 08:21
Vaistažolių mišiniai siekiant pašalinti nemalonų burnos kvapą
Blogas burnos kvapas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai siekiant pašalinti nemalonų burnos kvapą, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.
Skaityk toliau
bronchitas, bronchito gydymas, plaučių uždegimas, vaistažolės
21.09.2018, 08:05
Vaistažolių mišiniai nuo bronchito, plaučių uždegimo

Bronchitas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo bronchito, plaučių uždegimo, bronchitas, bronchito gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

Skaityk toliau
« 1 2 ... 127 128 129 130 131 ... 139 140 »