02.12.2020, 15:10
Keptuvėje kepta silkė alaus tešloje
Tik jeigu pasirinksite kitą žuvį, tuomet prieš kepdami būtinai jos gabaliukus pabarstykite druska ir paskaninkite savo mėgstamais prieskoniais. Silkė iš savęs turi ganėtinai stiprų skonį ir sūrumą, todėl papildomai druskos ir prieskonių visai nereikia.
Skaityk toliau
02.12.2020, 11:36
Kiaulienos iešmeliai orkaitėje
Kartais taip jau nutinka, kad vaikai nieko nebenori valgyti, išskyrus saldumynus, kuriuos tenka griežtai riboti. Taip paskutiniu metu nutiko ir mano vaikams. Tai man labai nepatinka, bet ką darysi, taip jau būna.
Skaityk toliau
02.12.2020, 10:19
Vištienos kumpelių iešmeliai kepti orkaitėje
Vištienos kumpeliai man asmeniškai atrodo ganėtinai "nuobodi" mėsa, iš kurios nieko stebuklingo nepagaminsi. Bet labai pasistengus viskas įmanoma, tad šį kartą pagaminau labai skanius ir sultingus vištienos iešmelius, kuriuos kepiau orkaitėje. Bet visą patiekalo lygį čia labiausiai pakėlė būtent garnyras.
Skaityk toliau
01.12.2020, 16:52
Trinta burokėlių ir pistacijų sriuba
Gamindama šią sriubą aš panaudojau vieną neįprastą ingredientą, kurio tikrai nerasite kiekvienoje sriuboje. Dauguma gal ir pasakys, kad tai visiška nesąmonė, bet aš Jus noriu patikinti, kad pamėgintumėte išsivirti ir paragauti. Skonis gaunasi tikrai fantastiškas.
Skaityk toliau
01.12.2020, 11:39
Šiltos burokėlių ir silkės salotos (be majonezo)
Tai itin skanios šiltos silkės salotos, kurios tikrai atras vietą ne tik ant kasdieninio, bet garantuota ir ant šventinio stalo. Kepti burokėliai su silke labai ir labai geras derinys, rekomenduoju pasimėginti ir pasilepinti, jei tik mėgsti silkutę.
Skaityk toliau
01.12.2020, 07:55
Silkės salotos/mišrainė su obuoliais ir avokadais
Aš šias salotas-mišrainę su silkę gaminu kiekvienais metais per Kūčias, nes ji yra mano šeimos mėgstamiausia. Kad nepažeisti įvairių tradicijų, tuomet pasigaminu ir veganišką majonezą, kad nebūtų naudojami gyvulinės kilmės produktai.
Skaityk toliau
|