2022-08-19, 16:23
Lašiša su kreminiu špinatų padažu
Ruošdama patiekalą iš lašišos visada žinau, kad tai bus greita ir be galo skanu. Kadangi lašišai pakanka vos kelių minučių keptuvėje arba 12-15 minučių orkaitėje, dėl to lašišą ruošti vakarienei yra vienas malonumas. Ir tikiuosi Jūsų nenustebinau tokiu trumpu lašišos ruošimo laiku. Visgi lašišą labai greitai galima perkepti, o tada jau nieko gero, ant lėkštės prieš nosį turėsite sausą žuvies gabalą.
Skaityk toliau
2022-08-15, 22:34
Nekeptas šokoladinis maskarponės sūrio tortas
Atsipjaunate torto, paragaujate kąsnelį ir sakote “mmmmm, kaip nerealiai skanu…!!“ – būtent taip nutiks, kai paragausite pirmąjį šio nuostabaus torto kąsnelį. Tirpstantis burnoje, nepakartojamai švelnaus skonio maskarponės tortas, kuriam net nereikės jungti orkaitės. Skamba super, ar ne? O dabar keliaujame prie gaminimo!
Skaityk toliau
2022-08-12, 07:53
Sorų kruopų nauda tavo sveikatai, receptai
Pagal baltymų ir riebalų kiekį sorų kruopos lenkia miežines, perlines, grikių kruopas, o pagal kaloringumą nenusileidžia grikių ir ryžių kruopoms. Iš sorų kruopų ruošiama košė su vandeniu ir pienu, užkepėlės, kotletai, kroketai, sriubos.
Skaityk toliau
2022-08-09, 16:02
Nekeptas tortas su kondensuotu pienu
Šis nekeptas tortas yra su kondensuotu pienu, o viršus su trintomis šviežiomis braškėmis. Patiko šio torto skonis. Kondensuotas pienas suteikė purią tekstūrą. Kremo sluoksnis buvo vidutiniškai saldus, o braškių sluoksnis – gaivesnis. Skonis yra išties vasariškas, tortas gana lengvo skonio, o pagaminimas nėra sudėtingas.
Skaityk toliau
2022-08-08, 15:38
Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis
Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis - vasariškas patiekalas su daug baltymų ir vasariškų skonių. Tinka valgyti tiek pusryčiams, tiek pietums. Man jis skanus ir šaltas. Šio patiekalo proporcijas lengva pakeisti. Galima naudoti daugiau ar mažiau kiaušinių.
Skaityk toliau
2022-08-03, 07:23
Nevirtos uogienės – vos per 5 minutes: ką svarbu žinoti?
Mamos ir močiutės iš kartos į kartą perduoda tradiciją iš vasaros gėrybių virti uogienes, tačiau dažnam tai asocijuojasi su ilgu ir varginančiu gamybos procesu. Maisto ekspertai primena, kad uogienės nebūtinai turi būti verdamos. Sutrintos ir užšaldytos šviežios uogos išsaugo daugiau vitaminų bei suteikia įspūdį tarsi valgytumėte tik ką nuskintą vasaros derlių.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 52 53 54 55 56 ... 216 217 » |