Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai – Patiekalai » Receptai – Patiekalai
Naminis žuvies - lašišos ir špinatų vyniotinis su tepama varške
12.06.2021, 12:11
Naminis žuvies - lašišos ir špinatų vyniotinis su tepama varške
Noriu su Jumis visais pasidalinti nuostabiu užkandžiu - naminiu žuvies (lašišos) vyniotiniu su špinatais ir tepama varške. Patiekalas gaunasi labai skanus ir greitai pradingsta nuo stalo. Tikiuosi sulaukti Jūsų atsiliepimų komentaruose. Paranormal, Virtuvė, Šiandiena, Pasigaminti, Patiekalą, Receptą, Naminis, Žuvies, Lašišos, Špinatų, Vyniotinis, Tepama, Varške, Skanaus
Skaityk toliau
11.06.2021, 14:34
Pasakiškai skanus vasariškas braškių pyragas su migdolais

Paranormal Virtuvė šiandiena jums siūlo pasigaminti patiekalą pagal receptą: Pasakiškai Skanus Vasariškas Braškių Pyragas Su Migdolais. Skanaus!

Skaityk toliau
Super skanus ir šlapias varškės pyragas su šilauogėmis ir kondensuotu
09.06.2021, 19:48
Super skanus ir šlapias varškės pyragas su šilauogėmis ir kondensuotu pienu
Super skanus varškės pyragas kvepiantis vasara, nes pagamintas su šilauogėmis bei mano pamiltu kondensuotu pienu. Tiesa geriausia pjaustosi ir ne taip trupa, kai jau yra pilnai atvėsęs.
Skaityk toliau
Makaronai su krevetėmis, smidrais ir vyšniniais pomidorais sveikai pag
08.06.2021, 20:47
Makaronai su krevetėmis, smidrais ir vyšniniais pomidorais sveikai pagal Beatą
Kol tik būna pats smidrų sezonas, aš negaliu nustoti jų valgyti. Man kaip ir su braškėmis, būtina jų atsivalgyti už visus metus. Lygiai taip pat kaip ir su braškėmis - jų sezonas žymiai per trumpas. Smidrus galima derinti su labai daug kitų ingredientų, net ir su krevetėmis.
Skaityk toliau
Vafliai - blyneliai su špinatais ir feta sūriu
07.06.2021, 16:40
Vafliai - blyneliai su špinatais ir feta sūriu

Mūsų šeimai pastaruoju metu, tokie blyneliai - vafliai tapo tikrais karališkais pusryčiais. Jie gaunasi pikantiški ir skonių deriniai visai netikėti. Iš pradžių buvo tikrai neįprasti, bet labai skanūs ir greitai pradėjome savo lepinti šitaip ganėtinai dažnai. Pamėginkite ir Jūs.

Skaityk toliau
07.06.2021, 10:26
Pyragėlis puodelyje vos per kelias minutes

Paranormal Virtuvė šiandiena jums siūlo pasigaminti patiekalą pagal receptą: Pyragėlis Puodelyje Vos Per Kelias Minutes (Video). Skanaus!

Skaityk toliau
Česnakinė Varškė - Užtepėlė Su Žalumynais
06.06.2021, 16:52
Česnakinė varškė - užtepėlė su žalumynais
Ši pikantiška česnakinė varškės užtepėlė (arba padažas) su žalumynais itin tinka prie bulvinių patiekalų arba tiesiog ant rytinės duonos riekelės. Aš pati dažniausiai ją pasiruošiu prie labai pamiltų bulvinių blynų, o štai mano vyras dažniausiai prašo, kad paruoščiau prie keptos duonos.
Skaityk toliau
Kepta Įdaryta Žuvis - Skumbrė Su Daržovių Įdaru
05.06.2021, 13:56
Kepta įdaryta žuvis - skumbrė su daržovių įdaru

Aš kaip ir daugelis žuvį valgau per retai (tikriausiai daugiausiai jos suvalgome Gruodžio mėnesį, šventiniu laikotarpiu). Tikrai reikėtų ją savo virtuvėje atrasti daug dažniau. Mano asmenine nuomone neskanios žuvies nebūna, tik svarbu išmokti ją tinkamai paruošti.

Skaityk toliau
Špinatų keksiukai kitaip su putpelių kiaušiniais
04.06.2021, 15:14
Špinatų keksiukai kitaip su putpelių kiaušiniais
Tokių špinatinių keksiukų idėją pamačiau viename užsienio portale ir pagalvojau, kas čia per velniava. Tokių dar tikrai niekada negaminau ir neskanavau, tad nusprendžiau, kad laikas išmėginti. Ir išties labai patiko. Jie gavosi įdomaus skonio.
Skaityk toliau
Senoviniai kaimiški sviestiniai sausainiai pagal Beatą
03.06.2021, 16:41
Senoviniai kaimiški sviestiniai sausainiai pagal Beatą
Gali būti, kad tokiu kaimiškų sausainių esate ragavę dar savo vaikystėje ir ne vieną kartą kartą. Tai sviestiniai, trapūs, kaimiški ir labai skanūs sausainiai. Dar šilti su pieno stikline man yra kažkas tokio.
Skaityk toliau
Skani ir puri kiaušinienė - fritata su daržovėmis (smidrais ir špinata
03.06.2021, 15:14
Skani ir puri kiaušinienė - fritata su daržovėmis (smidrais ir špinatais)

Ši kiaušinienė - fritata su daržovėmis gaunasi labai soti, skani ir puri, bet tuo pačiu lengva bei neapsunkinanti. Ją galima gaminti ne tik pusryčiams, bet ir vakarienei, nors aš labiausiai įvairiausius patiekalus iš kiaušinių mėgstu pasirinkti būtent pusryčiams.

Skaityk toliau
Skanūs, paprasti ir sveiki kepti varškiečiai su aguonomis
02.06.2021, 17:54
Skanūs, paprasti ir sveiki kepti varškėčiai su aguonomis
Tai itin skanūs kepti varškėčiai su aguonomis, pagal mano močiutės receptą. Žinau, kad pavadinime parašiau varškiečiai, bet tai padariau būtent savo močiutės garbei, kuri būtent taip visada tardavo ir rašydavo šį pavadinimą, tad tegul labai nesupyksta kalbininkai. Šiuos varškėčius išties paruošite visiškai paprastai, o jų skonis nuostabus. Pamėginkite ir pasilepinkite.
Skaityk toliau
Dangiškas Sūrio Pyragas Su Karamele pagal Beatą
02.06.2021, 14:22
Dangiškas sūrio pyragas su karamele pagal Beatą

Tobulas sūrio pyragas (cheesecake) su karamele. Aš dar ant viršaus užbėriau skrudintų žemės riešutų, nors jie čia nėra būtini, bet mūsų šeimai labai tinka ir patinka. Tad dėl šio papuošimo elemento, nuspręskite patys.

Skaityk toliau
Nekepti šilauogių keksiukai su maskarponės sūriu
02.06.2021, 14:22
Nekepti šilauogių keksiukai su maskarponės sūriu
Paruoškite keksiukų pagrindą. Į elektrinį smulkintuvą dėkite riešutus, migdolų miltus ir viską sumalkite. Supilkite medų ir dar kartą gerai viską išmaišykite iki vientisos masės.
Skaityk toliau
Pikantiškos salotos su namine sūdyta lašiša
01.06.2021, 12:37
Pikantiškos salotos su namine sūdyta lašiša

Esminis vaidmuo šiose pikantiškose salotos atitiks sūdytai lašišai, kurią net namų sąlygomis pasigaminti yra itin paprasta. Patiekti tokią lašišą galima ant sumuštinių su avokadu, prie keptų arba benedikto kiaušinių, gaminti įvairiausias salotas ir taip toliau.

Skaityk toliau
Baumkuchen (bankuchenas) - skaniausias karališkas vokiškas šakotis
30.05.2021, 09:26
Baumkuchen (bankuchenas) - skaniausias karališkas vokiškas šakotis

Toks vokiškas šakotis (Baumkuchen) pats skaniausias būna po vienos paros arba net dviejų, jeigu tvarkingai ir gerai supakuotas būna - patampa minkštesnis.

Skaityk toliau
29.05.2021, 10:30
Sotūs sumuštiniai su vištiena ir kreminiu sūriu (video)

Vištieną supjaustykite plonomis juostelėmis ir dėkite į keptuvę su keptomis daržovėmis. Vištieną apkepkite, pagardinkite prieskoniais, sumažinkite karštį ir šiek tiek patroškinkite.

Skaityk toliau
« 1 2 ... 50 51 52 53 54 ... 139 140 »